خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پنج هزار تبعه خارجی غیر مجاز در البرز شناسایی، دستگیر و طرد شدند

فارس | استان‌ها | یکشنبه، 05 بهمن 1399 - 14:42
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار البرز گفت: نظارت بر امور اتباع بیگانه، کاهش آسیب‌های اجتماعی را بدنبال دارد؛ در این راستا پنج هزار تبعه خارجی غیر مجاز در البرز شناسایی، دستگیر و طرد شدند.
اتباع،البرز،خارجي،اجتماعي،استاندار،مجاز،معاون،نفر،سياسي،بايس ...

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار البرز گفت: نظارت بر امور اتباع بیگانه، کاهش آسیب‌های اجتماعی را بدنبال دارد؛ در این راستا پنج هزار تبعه خارجی غیر مجاز در البرز شناسایی، دستگیر و طرد شدند.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، نورمحمد فردی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار البرز، ظهر امروز در حاشیه نشست کمیسیون کنترل و ساماندهی اتباع خارجی غیر مجاز که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، گفت: در حال حاضر بیش از 166 هزار اتباع بیگانه خارجی که عمدتا افغانی هستند در استان البرز سکونت دارند که بیشتر فراوانی سکونت در شهرستان کرج و ساوجبلاغ می‌باشد و حدود 30 هزار نفر دانش آموز دارند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار البرز افزود: تعداد 50 هزار نفر از این اتباع خارجی غیرمجاز هستند و بر اساس قانون بایستی دستگاه‌های ذی ربط نسبت به شناسایی و دستگیری و طرد آنها اقدام نمایند.
این مقام مسؤول اظهار کرد: از طرفی نیز نظارت و بازرسی با محوریت اداره کل تعاون کار و رفاه و اجتماعی و روسای جهاد کشاورزی و صنعت و معدن و تجارت در خصوص اشتغال غیر قانونی اتباع خارجی غیر مجاز در حوزه اصناف، واحدهای تولیدی، صنعتی و کشاورزی نظارت و بازرسی و کنترل صورت گیرد.
فردی با بیان اینکه امسال 4 هزار نفر سهمیه استان البرز بوده تصریح کرد: تاکنون در قالب 136 طرح حدود 5 هزار نفر دستگیر و تحویل اردوگاه عسگر آباد ورامین شده است که هزار نفر بیشتر از سهمیه بوده است.
وی با بیان اینکه قوانین و مقررات اتباع بایستی به روز و بازدارنده باشد تا اعمال قانون به نحو احسن صورت گیرد، اضافه کرد: در هر صورت قوانین منع به کار گیری اتباع غیر مجاز بایستی به مبادی ذی ربط اطلاع رسانی و آموزش داده شود؛ در صورت تخلف با کارفرما و کارگر غیر مجاز برخورد قانونی صورت می‌گیرد که تا کنون 365 مورد بازرسی صورت گرفته است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار البرز در خصوص 365 مورد بازرسی صورت گرفته، اضافه کرد: لازم است احکامی که پیرامون جرائم صادره شده بایسیتی به صورت صد در صد وصول شوند.
فردی افزود: کلیه فرمانداران باید نسبت به برنامه ریزی نظارت و کنترل در خصوص اتباع خارجی در حوزه کاری خود اقدام و نتیجه را به طور مرتب به حوزه معاونت سیاسی گزارش نمایند.
معاون استاندار گفت: سیاست کلی نظام در مورد برخورد با اتباع خارجی بایستی با دقت و با تدبیر و درایت و بر اساس قانون اعمال شود و در هر صورت خون و خاک هویت را شکل می‌دهد.
انتهای پیام/ج/ی