خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پل طبیعت مقصد اول گردشگری شهر تهران است/ افزایش ۴۸ درصدی گردشگران پایتخت

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 06 فروردین 1398 - 16:41
دبیر جشنواره نوروزگاه شرقی گفت: پل طبیعت مقصد اول گردشگری شهر تهران است.
پل،طبيعت،مجموعه،ميليوني،مقصد،نوروز،تهراني

خشایارفر مطرح کرد؛
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، مجتبی خشایارفر دبیر جشنواره نوروزگاه شرقی اظهار کرد: در نوروز ۹۸ پل طبیعت به عنوان اولین مقصد گردشگرانی که در پایتخت حضور داشتند تبدیل شد.
همچنین تعداد بازدیدکنندگان از این مناطق نسبت به مدت مشابه در سال گذشته با افزایش ۴۸ درصدی روبرو بوده است.
دبیر جشنواره نوروزگاه شرقی با اشاره به رکورد میلیونی حضور گردشگران و شهروندان تهرانی از پل طبیعت گفت: بر اساس بازدیدی که در روز‌های نخست سال از پل طبیعت انجام شده است این مجموعه با بازدید میلیونی اولین مقصد گردشگران و مسافرین خارجی و داخلی بوده است.
وی در پایان گفت: بوستان نوروز و میدان مشاهیر با اجرای نمایش‌های متنوع میدانی، جشن‌های شبانه، شهر کودک، نمایشگاه هنر بومی ایران و اجرای برنامه‌های شاد تا ۱۲ فروردین هر شب تا ساعت ۱۲ میزبان شهروندان تهرانی و سایر استان‌ها خواهد بود.
از این رو انتظار می‌رود رکورد بازدید میلیونی از پل طبیعت و مجموعه اراضی عباس آباد برجای بماند و همچنان مردم این مناطق را به عنوان اولین مقصد گردشگری خود انتخاب کنند.
گفتنی است؛ تجربه سال‌های گذشته به‌ویژه از زمانی که پل طبیعت در مجموعه عباس‌آباد راه‌اندازی شد، نشان می‌دهد که شهروندان تهرانی نوروز در مجموعه بوستان‌های عباس‌آباد سر می‌کنند؛ سفری که به پل طبیعت ختم می‌شود.
انتهای پیام/