خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نوسانات قیمت طلا تا پایان سال ادامه دارد

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 05 بهمن 1399 - 13:43
یک کارشناس بازار طلا و سکه معتقد است، نوسانات شدید قیمت طلا به احتمال زیاد حداقل تا پایان سال و حتی تا انتخابات ریاست جمهوری 1400 ادامه خواهد داشت.
طلا،قيمت،نوسانات،بازار،نوسان،ادامه،فيروزي،خواهد_داشت

ایسنا/کرمانشاه یک کارشناس بازار طلا و سکه معتقد است، نوسانات شدید قیمت طلا به احتمال زیاد حداقل تا پایان سال و حتی تا انتخابات ریاست جمهوری 1400 ادامه خواهد داشت.
مجتبی فیروزی در گفت و گو با ایسنا، از نوسانات شدید قیمت طلا طی چند وقت اخیر یاد کرد و گفت: اگرچه قیمت طلا برای مدتی نزولی بود و به زیر یک میلیون تومان برای هر گرم هم آمد، اما اکنون دوباره در روند صعودی قرار دارد.
وی ادامه داد: نوسانات قیمت طلا آنقدر شدید است که گاهی طی یک صبح تا عصر 60 تا 70 هزار تومان نوسان قیمت برای هر گرم طلا داریم.
این کارشناس بازار طلا و سکه دلیل این حجم از نوسان قیمت طلا را تاثیرپذیری از قیمت دلار دانست و عنوان کرد: تغییرات قیمت جهانی طلا آنقدر زیاد نیست که بخواهد قیمت‌ها را تا این اندازه بالا و پایین کند.
فیروزی از جو روانی به عنوان مهمترین عامل تغییرات قیمت دلار و به تبع آن طلا یاد کرد و افزود: این جو روانی بیشتر از مسائل سیاسی داخلی و بین‌المللی مانند تغییر دولت آمریکا و اظهارنظرهایی که درباره آن می‌شود، اثر می‌گیرد.
وی معتقد است، با این روند به احتمال زیاد نوسان قیمت طلا تا پایان سال و حتی تا زمان تعیین تکلیف انتخابات ریاست جمهوری کشور یعنی خرداد 1400 ادامه خواهد داشت.
رئیس پیشین اتحادیه طلا و جواهر کرمانشاه تاکید کرد: این نوسانات گاهی سیر صعودی و گاهی نزولی خواهد داشت و نمی‌توان روند مشخصی برای آن در نظر گرفت.
فیروزی از تاثیر این نوسانات شدید بر وضعیت خرید و فروش طلا در بازار هم یاد کرد و ادامه داد: تا زمانی که نوسان زیاد است، مردم تمایل چندانی برای خرید و یا فروش ندارند و بازار با رکود جدی مواجه است.
وی با بیان اینکه بازار طلا در قیمت پایین رونق زیادی دارد، گفت: در روزهایی که قیمت‌ها مقداری کاهش یافته بود شاهد افزایش خرید طلا بودیم و امیدواریم دوباره به همان روند برگردیم.
انتهای پیام