خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پویش هنر «سرزمین من» برگزار می‌شود

مهر | فرهنگی و هنری | یکشنبه، 05 بهمن 1399 - 13:06
پویش هنر «سرزمین من» فرآیندی است، جهت جلب مشارکت کاربران فضای مجازی در تولید و نشر گسترده محتوا که به منظور انجام یک فعالیت یا مشارکت یا آگاهی از مقوله مورد نظر اجرا می‌شود.
پويش،آثار،تجسمي،هنرهاي،مجازي،مؤسسه،هنرمندان،ارسال،فضاي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از واحد ارتباطات و رسانه اداره کل هنرهای تجسمی، این روزها که به خاطر شیوع ویروس کرونا، هنرمندان بسیاری در فضای خصوصی و آتلیه خود، مشغول فعالیت و خلق اثر هستند، مؤسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر با همکاری معاونت فناوری اطلاعات و نمایشگاهی را در فضای مجازی، با دریافت عکس آثار جدید هنرمندان برپا خواهد کرد.
بخشی از آثار پویش هنر «سرزمین من» از ۵ تا ۳۰ دی به صورت کیوریتوری در مؤسسه توسعه هنرهای تجسمی معاصر گردآوری شده که از روز ۵ بهمن به صورت نمایشگاه مجازی در صفحه اینستاگرام مؤسسه توسعه هنرهای تجسمی به نشانی tajasomi @ صفحات پربازدید اینستاگرام و همچنین خبرگزاری‌ها و سایر رسانه‌های معتبر نمایش داده خواهد شد.
هنرمندان علاقمند به حضور در پویش از تاریخ ۵ بهمن به سه روش می‌توانند در این رویداد شرکت کنند: نخست، ثبت نام و ارسال اثر توسط مخاطبان در تارنمای پویش به نشانی www.civa.ir، دوم ارسال اثر توسط مخاطبان درشبکه های اجتماعی و پلتفرم‌های مجاز و سوم از طریق ارسال فایل به دبیرخانه هنری از طریق ایمیل info@civa.ir.
بدیهی است در پویش‌های ملی، انتخاب شبکه‌های اجتماعی و پلتفرم‌های فیلتر شده برای جذب اثر، ممنوع است.
باز نشر و نمایش آثار در این پویش اینگونه است که از همان مراحل ابتدایی دبیرخانه هنری، ضمن رصد و غربالگری، آثار برتر را از طریق رسانه‌های مشارکت کننده پویش بازنشر می‌کند و با داغ کردن محتواها در پلتفرم‌های مشارکت کننده زمینه تحقق پویش در موضوع مورد نظر و بازدید محتوا را فراهم می‌آورد.
نمایش آثار در فضای مجازی صورت خواهد گرفت و هر پست، فقط به معرفی یک هنرمند و آثار جدیدش خواهد پرداخت.