خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا نفت غارت‌شده سوریه را به اسرائیل می‌فرستد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 05 بهمن 1399 - 12:56
سرکنسول سابق آمریکایی در جده گفته است واشنگتن با غارت منابع طبیعی سوریه، آن‌ها را به مکان‌های دیگری از جمله اراضی اشغالی می‌فرستد.
سوريه،آمريكا،آمريكايي،گزارش،منتقل،نفتي،ميدان

مقام سابق آمریکایی:
به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، مایکل اسپرینگمن، سرکنسول سابق آمریکایی در جده گفته است که آمریکا در حال غارت منابع طبیعی سوریه است تا آن‌ها را به مکان‌های دیگری از جمله سرزمین‌های اشغالی که از سرقت‌های آمریکا بهره مند می‌شوند، بفرستد.
او گفت: آمریکا نیرو‌های خود را از عراق به سوریه منتقل می‌کند تا نفت سوریه را از مردم آن بدزدند و آن را به مکان‌های دیگری از جمله رژیم آپارتاید [اسرائیل] ارسال کنند؛ رژیم‌هایی که از این سرقت‌های آمریکا بهره می‌برند.
شبکه تلویزیونی دولتی سوریه قبلاً گزارش داده بود که ۲۰۰ نیروی آمریکایی در ۲۱ ژانویه به پایگاه‌های آمریکایی در شهر الشدادی منتقل شدند.
به گزارش خبرگزاری سانا، رسانه رسمی دولت سوریه، این شهر در ۶۰ کیلومتری جنوب استان مرکزی حسکه قرار دارد، جایی که ائتلاف نظامی به سرکردگی آمریکا ۴۰ کامیون اسلحه و تجهیزات لجستیکی به آنجا اعزام کرده بود.
بر اساس این گزارش‌ها، نیرو‌ها قرار است بعداً به عنوان بخشی از اقدامات در حال انجام واشنگتن با هدف از بین بردن کنترل بیشتر بر ذخایر نفتی سوریه در میدان نفتی عمر و میدان گازی کونیکو در استان دیرالزور مستقر شوند.
انتهای پیام/