خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امکانات مشگین‌شهر در حوزه مدیریت بحران جوابگو نیست

ایسنا | استان‌ها | یکشنبه، 05 بهمن 1399 - 10:42
فرماندار شهرستان مشگین‌شهر گفت:‌ امکانات و تجهیزات مشگین‌شهر در حوزه مدیریت بحران و پیشگیری از بلایای طبیعی جوابگو نیست.
شهرستان،تجهيزات،امكانات،صمدي،گراميداشت،بازگشايي،فرماندار،شاه ...

ایسنا/اردبیل فرماندار شهرستان مشگین‌شهر گفت:‌ امکانات و تجهیزات مشگین‌شهر در حوزه مدیریت بحران و پیشگیری از بلایای طبیعی جوابگو نیست.
اکبر صمدی در جلسه شورای اداری شهرستان مشگین‌شهر اظهار کرد: به رغم تلاش مجموعه راهداری، هلال احمر، اورژانس و پلیس راه در اجرای طرح‌های زمستانی اما امکانات و تجهیزات این حوزه جوابگو نبوده و ضرورت دارد افزایش خرید این تجهیزات را شاهد باشیم.
وی تصریح کرد:‌ با گذشت دو روز از بارش سنگین برف در این شهرستان همچنان راه 16 روستای مشگین‌شهر بازگشایی نشده که بهتر است اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در این زمینه تدبیری اندیشیده و با تلاش مضاعف راهداران، بازگشایی مسیرهای روستایی انجام شود.
فرماندار شهرستان مشگین‌شهر گفت: 320 روستا در شهرستان مشگین‌شهر قرار دارند که ما در فصول مختلف به این روستانشینان ارائه خدمات می‌کنیم و در بارش برف اخیر راه 150 روستا مسدود شده بود که با تلاش شبانه‌روزی راهداران، 90 درصد بازگشایی این مسیرها انجام شده است.
صمدی افزود: قطعا افزایش تجهیزات و امکانات می‌تواند به توان نیروی انسانی در حل بحران‌ها و کاهش بلایای طبیعی کمک کند که با رایزنی مسئولان استانی و کشوری امیدواریم این تجهیزات و امکانات فراهم آید.
وی با گرامیداشت فرا رسیدن ایام‌الله دهه فجر خاطر نشان کرد:‌ در شهرستان مشگین‌ به میمنت این ایام بیش از 59 پروژه عمرانی،‌ خدماتی و اقتصادی به بهره‌برداری می‌رسد تا اهالی این شهرستان از ثمرات و نتایج آن استفاده کنند.
صمدی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: هر چند بخش عظیمی از برنامه‌های گرامیداشت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب در فضای مجازی به انجام می‌رسد اما با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در برخی از مناطق افتتاح‌ها و بهره‌برداری پروژه‌ها را شاهد خواهیم بود.
فرماندار شهرستان مشگین‌شهر بیان کرد: این پروژه‌ها در مجموع در بخش‌های عمرانی، اقتصادی و زیربنایی با سرمایه‌گذاری 65 میلیارد تومان آماده افتتاح شده که علاوه بر خود مشگین‌شهر، در روستاها و بخش‌ها آماده بهره‌برداری خواهد شد.
وی ادامه داد: حضور مسئولان در شهرستان‌ پیش‌بینی شده که قطعا با حضور آنها به صورت نمادین افتتاح پروژه‌ها و برنامه‌های گرامیداشت این ایام را شاهد خواهیم بود.
انتهای پیام