خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جوی آرام و آسمانی صاف در اغلب مناطق کشور/ افزایش تدریجی دمای هوا تا آخر هفته

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | یکشنبه، 05 بهمن 1399 - 07:47
طبق پیش بینی سازمان هواشناسی در ۴ روز آینده جوی آرام و آسمانی صاف در اغلب مناطق کشور خواهیم داشت.
غرب،كشور،شمال،شرق،سامانه،سواحل،درياي،جنوبي

وضعیت آب و هوا در ۵ بهمن ماه؛
به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، بر اساس آخرین نقشه‌های هواشناسی طی چهار روز آینده در اغلب مناطق کشور جوی آرام و آسمانی صاف حکم فرما است و طی همین مدت در شهر‌های صنعتی و کلان‌شهر‌ها با توجه به سکون نسبی جو پتانسیل افزایش آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا وجود دارد.
از امروز تا آخر هفته افزایش تدریجی دما در تمام کشور رخ خواهد داد.
این افزایش دما در شمال غرب، سواحل شمالی، دامنه‌های جنوبی البرز، شمال شرق، شرق و بخش‌هایی ازجنوب شرق کشور حدود ۸ تا ۱۲ درجه و در غرب، مرکز، جنوب و جنوب غرب کشور بین ۴ تا ۶ درجه خواهد بود.
امروز بخش‌های مرکزی و شرقی خلیج فارس و شرق دریای عمان و روز‌های دوشنبه و سه شنبه بخش‌های مرکزی و شرقی خلیج فارس مواج خواهند بود.
آسمان تهران امروز صاف در برخی ساعات همراه با غبار محلی پیش‌بینی می‌شود.
از پنجشنبه سامانه بارشی از شمال غرب وارد کشور خواهد شد، پنجشنبه بخش‌های از شمال غرب و غرب کشور را تحت تاثیر قرار می‌دهد.
جمعه این سامانه در شمال غرب، غرب، سواحل دریای خزر، دامنه‌های جنوبی البرز، دامنه‌های زاگرس مرکزی و جنوبی و شنبه در سواحل دریای خزر و شمال شرق کشور فعال خواهد بود.
پیامد ورود این سامانه بارشی بارش باران و برف و وزش باد شدید خواهد بود.
انتهای پیام/