خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

درخواست وزیر خارجه عراق از دولت بایدن برای بررسی حضور نظامی آمریکا در این کشور

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 04 بهمن 1399 - 17:03
فؤاد حسین از دولت جدید آمریکا خواست تا به بررسی مسأله حضور نیرو‌های آمریکایی در عراق بپردازد.
عراق،حضور،آمريكا،آمريكايي،دولت،فؤاد

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری الایام، فؤاد حسین، وزیر خارجه عراق امروز شنبه اعلام کرد از دولت جدید آمریکا می‌خواهد تا به بررسی مسأله حضور نیرو‌های آمریکایی در عراق بپردازد.
فؤاد حسین در کنفرانسی که در مرکز پژوهش‌های النهرین به انجام رسید، گفت: از دولت جدید آمریکا می‌خواهیم تا به ادامه نشست گفتگو‌های راهبردی و نیز تعیین تیم مذاکره‌ای جدید بپردازد.
او در ادامه افزود: ما همچنین خواهان بررسی موضوعات امنیتی و نظامی، خصوصا مسأله حضور نیرو‌های آمریکایی در عراق هستیم.
مجلس نمایندگان عراق سال گذشته میلادی به مصوبه‌ای رأی داد که دولت را ملزم به پایان دادن به حضور نیرو‌های خارجی در عراق می‌کند.
وزارت خارجه عراق روز پنجشنبه، ۱۵ اکتبر ۲۰۲۰ از تشکیل کمیته‌ای فنی از نیرو‌های عراقی خبر داده بود که شامل شماری ادارات دولتی برای هماهنگی با واشنگتن به منظور بازبینی استقرار نیرو‌های آمریکایی در خارج از عراق می‌شد.
در ژوئن سال گذشته میلادی، نخستین گفت و گوی راهبردی میان عراق و آمریکا به نتایجی منجر شد که مهمترین آن کاهش حضور نظامی آمریکا در این کشور بود.
انتهای پیام/