سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خروج گروهی از نیروهای آمریکا از اربیل به مقصد شمال سوریه

ایسنا | بین‌الملل | شنبه، 04 بهمن 1399 - 16:53
یک منبع امنیتی از خروج گروهی از نیروهای آمریکا از اربیل و حرکت آنها به سمت شهر مالکیه در شمال سوریه خبر داد.
سوريه،منبع،حركت

یک منبع امنیتی از خروج گروهی از نیروهای آمریکا از اربیل و حرکت آنها به سمت شهر مالکیه در شمال سوریه خبر داد.
به گزارش ایسنا، یک منبع امنیتی در گفت‌وگو با خبرگزاری المعلومه اعلام کرد که گروهی از نیروهای آمریکا پایگاه نظامی "الحریر" در اربیل عراق را ترک کردند.
طبق گفته این منبع، این نظامیان به دلیل یک مأموریت شناسایی از این پایگاه خارج شده و به سمت شهر المالکیه در شمال سوریه حرکت کردند.
وی افزود: این نیروها از طریق گذرگاه "سیمالکا" از عراق خارج شدند تا راه را برای ورود گروهی جدید از نیروهای آمریکا شناسایی کنند که از سوریه به سمت گذرگاه مذکور در حرکت هستند.
انتهای پیام