خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری عامل شهادت مامور ناجا در سیستان وبلوچستان

ایسنا | استان‌ها | جمعه، 03 بهمن 1399 - 23:14
فرمانده انتظامی سیستان وبلوچستان گفت: در پی شهادت ستوانیکم احمد حبیبی فرد مامور فرماندهی انتظامی شهرستان بمپور با تلاش گسترده مأموران انتظامی عامل شهادت کمتر از ۲۴ ساعت شناسایی و دستگیر شد.
انتظامي،شهادت،بمپور،احمد،تلاش،حبيبي

ایسنا/سیستان و بلوچستان فرمانده انتظامی سیستان وبلوچستان گفت: در پی شهادت ستوانیکم احمد حبیبی فرد مامور فرماندهی انتظامی شهرستان بمپور با تلاش گسترده مأموران انتظامی عامل شهادت کمتر از ۲۴ ساعت شناسایی و دستگیر شد.
به گزارش ایسنا به نقل از پلیس سردار احمد طاهری اظهار کرد: روز گذشته در پی شهادت ستوانیکم احمد حبیبی فرد از کارکنان فرماندهی انتظامی شهرستان بمپور در حین ماموریت توسط راننده یک دستگاه تانکر سوخت کش در بلوار اصلی بمپور - ایرانشهر که پس از حادثه متواری شد تلاش برای دستگیری عاملان قتل در دستور کار ماموران انتظامی استان قرار گرفت.
این مقام ارشد انتظامی در استان سیستان و بلوچستان افزود: در این رابطه با تلاش گسترده و اشرافیت اطلاعاتی مأموران پلیس امنیت عمومی عامل شهادت در کمتر از ۲۴ ساعت شناسایی و با هماهنگی قضائی در اقدام ضربتی در مخفیگاهش دستگیر شد.
انتهای پیام