خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برف و کولاک در ۱۹ استان کشور/ امدادرسانی به بیش از ۴۸۰۰ آسیب‌دیده متاثر از برف و کولاک ۳ روز گذشته

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | جمعه، 03 بهمن 1399 - 17:42
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: با تلاش امدادگران و نجات گران هلال احمر به چهار هزار و ۸۹۷ نفر از هموطنان در ۱۹ استان امدادرسانی شد.
امداد،نجات،نفر،برف،آسيب،كولاك،ديدگان،احمر

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، مهدی ولی پور رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در خصوص خدمات امداد و نجات به آسیب دیدگان در برف و کولاک گفت: در سه روز گذشته از سه شنبه سی ام دی ماه تا هشت صبح روز جمعه سوم بهمن، با تلاش امدادگران و نجات گران هلال احمر به چهار هزار و ۸۹۷ نفر از هموطنان در ۱۹ استان درگیر برف و کولاک امداد رسانی شد.
وی ادامه داد: در این مدت ۱۷۵ تیم امداد نجات متشکل از ۵۹۷ نفر امدادگر و نجاتگر، در ۸۴ محور کوهستانی و ۳۷ شهر و روستا مشغول امداد رسانی به هموطنان آسیب دیده بودند و توانستند ۳۷ نفر از مصدومان به مراکز امن منتقل کنند و ۲۰ نفر هم به مرکز درمانی منتقل شد.
ولی پور با اشاره به اسکان اضطراری آسیب دیدگان ناشی از برف و کولاک ادامه داد: در ۳ روز گذشته توانستیم برای ۳۳۸ نفر اسکان اضطراری فراهم کنیم همچنین ۳۹۲ دستگاه اتومبیل از برف رها سازی شد و یکی از هموطنانمان نیز در حادثه سقوط درخت در شهرستان نکا جان خود را از دست داد.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر ادامه داد: در این مدت ۹۲ تخته پتو، ۱۷۹۵ کیلوگرم نایلون، ۹۷ بطری آب معدنی، ۳۷۹ بسته بیسکویت، ۴۵۷ بسته غذایی و ۴۴ کیلوگرم خرما در بین آسیب دیدگان توزیع شد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/