خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راه حل مجلس و وزارت صمت برای احیای هپکو

مهر | اقتصادی، استان‌ها، چند‌رسانه‌ای | جمعه، 03 بهمن 1399 - 11:48
اراک- حال و روز هپکو از نگاه کارگران، نمایندگان مجلس، رئیس کمیسیون صنایع مجلس و معاون وزارت صمت شنیدنی است.
صنايع،مجلس،هپكو،نماينده،اراك

به گزارش مهر، اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس در سفر به استان مرکزی از واحدهای صنعتی مختلفی در استان و شهر اراک بازدید کردند و در جریان مشکلات این صنایع قرار گرفتند.
هپکو یکی از صنایع استراتژیک کشور در تولید ماشین آلات راه‌سازی و معدنی است که پس از خصوصی سازی ناموفق به حالت نیمه تعطیل درآمد و پس از فراز و نشیب‌های متعدد با عزم مدیران، مهندسان و کارگران دلسوز قصد دارد دوباره روی پای خودش بایستد.
در ادامه می‌توانید نظر میقانی نماینده کارکنان و کارگران هپکو، علی اکبر کریمی نماینده مردم اراک در مجلس، عزت الله اکبری رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس و مهدی صادقی نیارکی معاون امور صنایع وزرات صمت را در مورد هپکو ببینید:
میقانی نماینده کارکنان و کارگران هپکو
کریمی نماینده مردم اراک در مجلس
اکبری رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس
صادقی نیارکی معاون امور صنایع وزرات صمت