خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هلال احمر خراسان شمالی به هزار در راه مانده امدادرسانی کرد

مهر | استان‌ها | جمعه، 03 بهمن 1399 - 09:48
بجنورد- مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان شمالی از امدادسانی به هزار فرد گرفتار در برف و کولاک خبر داد و گفت: تیم‌های امدادی جمعیت هلال احمر استان تا پایان بارش برف و کولاک در آماده باش هستند.
نفر،احمر،هلال،جمعيت،كولاك،روستاي،نجات

ابوالفضل محبان در گفتگو با مهر از امدادرسانی به هزار نفر که در اثر بارش برف و بروز کولاک دچار مشکل شده بودند خبر داد و اظهار کرد: با ورود سامانه بارشی و وقوع برف و کولاک، ۱۶ تیم عملیاتی و ۵ تیم پشتیبانی برای خدمت رسانی به حادثه دیدگان و در راه ماندگان به کارگیری شدند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان شمالی ادامه داد: با تلاش امدادگران و نجات گران جمعیت هلال احمر استان، ۲۵۰ خودرو رهاسازی شد و ۷۰ نفر نیز نجات یافتند.
وی افزود: ۲۳ نفر از اعضای یک خانواده که در کولاک گرفتار شده بودند امدادرسانی و اسکان اضطراری داده شدند.
محبان بیان داشت: خوابگاه‌های دانش آموزی سطح استان با ظرفیت هزار تخت برای اسکان اضطراری در راه ماندگان در نظر گرفته شد و ۲۳۰ بسته غذایی ۲۴ ساعته نیز بین در راه ماندگان توزیع شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان شمالی گفت: با هماهنگی مرکز کنترل هماهنگی eoc جمعیت هلال احمر با دهیاری روستای سلولی ۳ نفر که در راه مانده بودند نجات یافتند.
وی ادامه داد: با هماهنگی مرکز کنترل هماهنگی eoc نیز ۳ نفر در راه مانده روستای زیارت شیروان، ۲ نفر روستای گلی و یک نفر در راه مانده روستای باغچق نجات داده شدند.
محبان در انتها تاکید کرد: تیم‌های امدادی جمعیت هلال احمر استان تا پایان بارش برف و کولاک در آماده باش کامل به سر می‌برند.