خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اولین ایستگاه مترو اسلامشهر سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد

فارس | استان‌ها | پنجشنبه، 02 بهمن 1399 - 21:13
مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه با اشاره به پیشرفت مناسب طرح قطار شهری تهران به اسلامشهر اعلام کرد:‌ فاز نخست این طرح یعنی ایستگاه آزادگان در خط سه مترو تهران، تا پایان سال آینده به چهاردانگه اسلامشهر می‌رسد و در عمل فاز اول این طرح افتتاح می‌شود.
تهران،طرح،اسلامشهر،مترو،بهره،شهري

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه با اشاره به پیشرفت مناسب طرح قطار شهری تهران به اسلامشهر اعلام کرد:‌ فاز نخست این طرح یعنی ایستگاه آزادگان در خط سه مترو تهران، تا پایان سال آینده به چهاردانگه اسلامشهر می‌رسد و در عمل فاز اول این طرح افتتاح می‌شود.
به گزارش خبرگزاری فارس از اسلامشهر، فرنوش نوبخت مدیرعامل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه صبح امروز پس از بازدید مراحل احداث طرح قطار شهری تهران اسلامشهر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در بازدیدهایی که انجام دادیم مشخص شد که عملیات عمرانی این طرح رو به پیشرفت است و به نظر می رسد اولین ایستگاه این طرح تا پایان سال آینده به بهره‌برداری برسد.
وی با اشاره به اهمیت موضوع بهره برداری در طرح های قطار شهری گفت: ‌موضوع بهره برداری رکن اصلی احداث قطارهای شهری است که شرکت بهره برداری مترو تهران آمادگی دارد در حوزه سیگنالینگ برق و مخابرات به شهرداری اسلامشهر کمک کند.
مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه ادامه داد: ‌با افتتاح این طرح بار ترافیکی حدفاصل اسلامشهر به تهران کاهش پیدا می‌کند و در حال حاضر نیز تعداد زیادی از مردم اسلامشهر به وسیله خط سه به تهران عزیمت می‌کنند.
نوبخت خاطرنشان کرد: با وصل شدن ایستگاه چهاردانگه اسلامشهر به خط سه مترو تهران بار ترافیکی این مناطق به شدت کاهش خواهد یافت و در ادامه نیز سایر ایستگاه‌های این طرح به بهره‌برداری خواهد رسید.
انتهای پیام/۶۷۰۵۲/د/س/ی