خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یورش پلیس به تظاهرکنندگان در آمریکا

مشرق | بین‌الملل | پنجشنبه، 02 بهمن 1399 - 19:40
پلیس آمریکا پس از یورش به تظاهرات اعتراضی گسترده مردم در شهرهای مختلف این کشور، برای متفرق کردن معترضان از گاز اشک آور و نارنجک‌های دودزا استفاده کرد.
معترضان،تظاهرات،ايالت،اعتراضي،پرداختند،تعدادي

به گزارش مشرق به نقل از وبگاه دیلی‌مِیل، پس از برگزاری مراسم تحلیف جو بایدن به عنوان چهل و ششمین رییس جمهور آمریکا تعدادی از شهرهای این کشور به صحنه تظاهرات و درگیری معترضان با نیروهای امنیتی مبدل شد.
بر اساس اعلام این وبگاه، در شهر «پورتلند» ایالت «اورگن» قریب به ۲۰۰ نفر از معترضان آمریکایی برای نشان دادن اعتراض خود به سوی ساختمان اداره گمرک و مهاجرت آمریکا سنگ و تخم‌مرغ پرتاب کردند.
همچنین، در شهر سیاتل واقع در ایالت واشنگتن نیز گروهی از اعضای جنبش آنتیفا به آتش زدن پرچم این کشور و تخریب برخی از مغازه ها پرداختند.
در «ساکرامنتو» واقع در ایالت کالیفرنیا نیز تعدادی از مردم به برگزاری تظاهرات اعتراضی پرداختند.
به گزارش دیلی‌مِیل، نیروهای پلیس فدرال پس از یورش به تظاهرات اعتراضی مردم، برای متفرق کردن معترضان از گاز اشک آور و نارنجک‌های دودزا استفاده کرد.