خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رایزنی رهبران روسیه و فنلاند بر سر کنترل تسلیحاتی

فارس | بین‌الملل | پنجشنبه، 02 بهمن 1399 - 19:20
سخنگوی کاخ کرملین گفت، رهبران روسیه و فنلاند در تماسی تلفنی بر همکاری در راستای مقابله با کرونا و کنترل تسلیحاتی تأکید کردند.
روسيه،معاهده،سخنگوي،كرونا،فنلاندي،تماسي،كرملين،فنلاند

سخنگوی کاخ کرملین گفت، رهبران روسیه و فنلاند در تماسی تلفنی بر همکاری در راستای مقابله با کرونا و کنترل تسلیحاتی تأکید کردند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «دمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین گفت، روسای جمهور روسیه و فنلاند روز پنجشنبه در تماسی تلفنی به رایزنی درباره مسائل مختلف پرداختند.
به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، پسکوف گفت، «ولادیمیر پوتین» در تماس با «سالی نینیتسو» همتای فنلاندی خود «روابط دوجانبه و تأکید بر همکاری در راستای مبارزه با ویروس کرونا» را به بحث گذاشت.
سخنگوی دولت روسیه افزود: «دو رهبر در بستر کنترل تسلیحاتی، به تبادل دیدگاه درخصوص امنیت و ثبات در قاره [اروپا] پرداختند».
مذاکره پوتین و همتای فنلاندی در حالی صورت می‌گیرد که روسیه و آمریکا ۱۰ سال پیش معاهده‌ای با هدف کاهش و محدودسازی تسلیحات راهبردی به امضا رساندند که به معاهده استارت نو معروف شد.
این پیمان در حال انقضاست و آمریکا از تمدید آن طفره می‌رود.
پیش‌تر آمریکایی‌ها برای تمدید این معاهده پیش شرط‌هایی را تعیین کرده بودند که با مخالفت مسکو مواجه شد.
از جمله این پیش شرط‌ها می‌توان به ورود چین به معاهده به عنوان طرف سوم و باقی ماندن موشک‌های آمریکایی در کشورهای اروپایی مجاور روسیه اشاره کرد.
انتهای پیام/