خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 17 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فروشندگان سلاح و مهمات جنگی در حوالی میدان سبلان دستگیر شدند

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | پنجشنبه، 02 بهمن 1399 - 16:42
سرهنگ شاملو از انهدام باند فروش سلاح و مهمات در فضای مجازی و دستگیری ۳ عضو این باند خبر داد.
پليس،سلاح،پايگاه،امنيت،عمومي،قبضه،مجازي،متهمان

رئیس پایگاه سوم پلیس امنیت عمومی تهران:
به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ علی شاملو رئیس پایگاه سوم پلیس امنیت عمومی تهران گفت: در هفته گذشته ماموران پایگاه سوم پلیس امنیت عمومی پایتخت اخباری در خصوص فروش سلاح جنگی و شکاری و سایر ادوات مربوط به آن در فضای مجازی دریافت کردند.
وی عنوان کرد: با توجه به اهمیت موضوع بلافاصله ماموران دست به کار شده و پس از انجام تحقیقات گسترده موفق شدند هویت اعضای این باند و مخفیگاه آنان را در حوالی میدان سبلان شناسایی کنند.
رئیس پایگاه سوم پلیس امنیت عمومی تهران اظهار کرد: با هماهنگی‌های قضائی روز یکم بهمن ماه ماموران پایگاه سوم پلیس امنیت عمومی پایتخت به مخفیگاه متهمان اعزام و در یک عملیات پلیسی موفق شدند هر سه عضو باند فروش سلاح در فضای مجازی را در مخفیگاهشان دستگیر کنند.
سرهنگ شاملو توضیح داد: در بازرسی ازمخفیگاه متهمان تعداد ۲ قبضه سلاح جنگی، یک قبضه سلاح شکاری غیر مجاز، بیش از ۵۰ عدد فشنگ جنگی، ۶ قبضه سلاح سرد و سایر ادوات کشف شد.
این مقام انتظامی در پایان با بیان اینکه متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به دادسرا معرفی شدند، خاطر نشان کرد: پلیس به طور جد با عاملان فروش سلاح غیر مجاز در فضای مجازی برخورد شدید می کند و از شهروندان درخواست داریم تا در صورت مشاهده اینگونه موارد سریعا موضوع را با پلیس از طریق سامانه ۱۱۰ در میان بگذارند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/