خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 26 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خرید بیش از ۹ هزار کتاب در نخستین نمایشگاه مجازی / نزدیک به ۶ هزار کتاب تحویل پست داده شده است

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | پنجشنبه، 02 بهمن 1399 - 15:12
سبحانی‌فر درباره جزئیات و نحوه ارسال کتاب به دست متقاضیان توضیحاتی داد.
ارسال،پست،مرسوله،ملي،شركت

مدیرعامل شرکت ملی پست در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
رمضانعلی سبحانی‌فر معاون وزیر ارتباطات و مدیرعامل شرکت ملی پست در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره جزئیات ارسال مرسولات پستی نخستین نمایشگاه مجازی کتاب اظهار کرد: این نمایشگاه از روز گذشته ۱ بهمن ماه شروع به کار کرده، اما سایتی که متقاضیان برای خرید کتاب باید وارد شوند با مشکل روبه شده است.
مدیرعامل شرکت ملی پست با بیان اینکه باتوجه به ظرفیتی که بوده، سایت چند ساعتی دچار مشکل شده بود افزود: تعداد مرسولاتی که روز گذشته تحویل پست داده شد، نزدیک به ۳هزار ۶۰۰ مرسوله بود.
وی ادامه داد: جمع کل خرید‌های روز گذشته نزدیک به ۴هزار ۶۰۰ درخواست بود و این تعداد تا ظهر امروز به ۹ هزار ۳۰۰ رسیده است.
سبحانی‌فر بیان کرد: ۵ هزار ۵۰۰ مرسوله از درخواستی‌های هموطنان تا امروز تحویل پست داده شده است.
مدیر عامل شرکت ملی پست درباره مدت زمان ارسال کتاب‌ها از پست به دست هموطنان افزود: ارسال مرسولات بستگی به نقطه‌ای که خرید کرده‌اند دارد و به محض اینکه وارد سیستم ما می‌شود، پیامی برای خریدار ارسال می‌شود و مدت زمان ارسال مرسوله در آن پیام نوشته شده است.
وی گفت: مدت زمان ارسال مرسوله به هموطنان از طریق پیامک ارسال می‌شود و ما از تمام ظرفیت‌های لازم برای بهتر شدن روند کار استفاده می‌کنیم.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/