کاهش دید افقی در محورهای خراسان جنوبی/ رانندگان احتیاط کنند
مهر
|
استانها
|
پنجشنبه، 02 بهمن 1399 - 14:54
بیرجند- جانشین پلیس راه خراسان جنوبی از کاهش دید افقی در محورهای مواصلاتی استان خبر داد و گفت: رانندگان در طول مسیر نکات ایمنی راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند.
سرهنگ محمد باقر توفیقی نیا در گفت و گو با مهر بیان کرد: در حال حاضر در تمام جادههای خراسان جنوبی، باد شدید در حال وزیدن بوده و دید افقی کاهش یافته است.
وی خواستار رعایت فاصله طولی با خودرو جلویی شد و افزود: همچنین از رانندگان خواستاریم از سبقت و سرعت غیر مجاز پرهیز کنند.
سرهنگ توفیقی نیا اظهار کرد: از هم استانیها خواستاریم در راستای جلوگیری از حوادث احتمالی و با توجه به شیوع کرونا از سفرهای غیر ضروری خودداری کنند
وی با اشاره به پیش بینی هواشناسی مبنی بر احتمال بارش پراکنده برف و باران در استان بیان کرد: رانندگان در طول مسیر با رعایت نکات راهنمایی و رانندگی از بروز هر گونه حادثه جلوگیری کنند.