خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فرایند تولید باید دانش محور باشد

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 02 بهمن 1399 - 13:32
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی با اشاره به کسب رتبه برتر کشوری سازمان صنعت، معدن و تجارت استان درحوزه آموزش، پژوهش و فناوری بر ضرورت دانش محوری فرایند تولید در جهت افزایش بهره وری تأکید کرد.
صنعتي،استان،واحدهاي،سازمان،برتر،فناوري،توليد،پژوهش،صنعت،دانش ...

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی با اشاره به کسب رتبه برتر کشوری سازمان صنعت، معدن و تجارت استان درحوزه آموزش، پژوهش و فناوری بر ضرورت دانش محوری فرایند تولید در جهت افزایش بهره وری تأکید کرد.
حبیب امین زاده با بیان این‌که به همت همکاران و برنامه ریزی‌های مدون پیش بینی شده سازمان صمت استان طی سه سال متوالی به عنوان سازمان برتر در حوزه آموزش، پژوهش و فناوری انتخاب شده است، گفت: استمرار کسب عناوین برتر طی چند سال متوالی نشان دهنده عمکلرد مطلوب مجموعه صنعت ، معدن و تجارت و واحدهای صنعتی و تولیدی استان در زمینه های اجرایی و امکاناتی دارد .
وی با اشاره به این‌که زیرساخت‌های خوبی در مسیر تحقیقاتی و پژوهشی در استان بنا نهاده شده است، افزود: براساس برنامه‌های محوری وزارت صنعت، معدن و تجارت فرایند صنعتی شدن طی دو سال گذشته با محوریت واحدهای دانش بنیان و انتقال از فرآیندهای سنتی در تولید به سمت فناوری های دانش بنیان با جدیت دنبال می شود.
رئیس سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان آذربایجان شرقی ادامه داد: طی دو سال گذشته و با توجه به اهمیت توجه به رونق تولید و جهش تولید در شرایط تحریم های ظالمانه، دو مقوله استفاده از فناوری‌های دانش بنیان و استفاده از تکنولوژی ساخت به جای مونتاژ در مباحث تولیدی از مهم‌ترین ارکان مجموعه وزارت صمت بوده است.
وی ظرفیت واحدهای صنعتی و تولیدی و همچنین فارغ التحصیلان دانشگاهی استان را بهترین فرصت برای ایجاد فناوری های نوین، تولید دانش محور و افزایش بهره وری دانست و اظهار کرد: رتبه برتر استان حاکی از برنامه ریزی‌های مطلوب در واحد آموزش و تحقیق و توسعه در واحدهای صنعتی است و همین امر موجب بهره مندی از توانمندی‌های واحدهای صنعتی در افزایش ظرفیت تولید دانش محور می‌باشد.
امین زاده ضمن قدردانی از تلاش همکاران و مدیران واحدهای صنعتی استان در کسب عنوان برتر کشوری بر تداوم برنامه محوری در حوزه آموزش، پژوهش و فناوری تأکید کرد وگفت: مسیر اصلی واحدهای تولیدی حرکت در مسیر تحقیق و توسعه است و باید به صورت عملیاتی و اجرایی، ارتباط صنعت و دانشگاه و تعامل بیش از پیش با سایر مجموعه های متولی اعم از پارک های علم و فناوری و فعالین بخش های علمی و پژوهشی مورد توجه قرار گیرد.
وی همچنین با اشاره به جایگاه ویژه جامعه صنعتی ، معدنی و تجاری استان در این حوزه ، گفت : شرکت موتوژن در زمینه طرح برتر پژوهشی و محصول برتر حوزه تحقیق و توسعه (R&D) عنوان برتر کشوری را کسب کرده است و شرکت آذر ستاویز به عنوان شرکت نمونه فنی – مهندسی در سطح ملی انتخاب شده است .
رئیس سازمان صمت آذربایجان شرقی از پیشرفت ها و دستاوردهای واحدهای صنعتی استان در زمینه تولید پمپ های هیدرولیکی، پمپ های ضد جرقه و واحدهای تولیدی الکترونیکی به صورت تولید انبوه خبر داد و افزود: سازمان صمت استان آماده هرگونه حمایت و پشتیبانی از واحدهای تولیدی در حرکت به سمت دانش محوری و ارتقاء واحدهای تحقیق و توسعه از طریق فراهم سازی زمینه های آموزشی در واحدهای صنعتی است .
وی درادامه با اشاره به بخشی از دستاوردهای سازمان صمت استان در سال جهش تولید، تصریح کرد : کسب عنوان برتر در سه ماهه اول سال جاری بین سازمانهای صمت کشور، کسب عنوان برگزیده در جشنواره شهید رجایی و همچنین کسب رتبه برتردر سطح ملی درحوزه آموزش، پژوهش و فناوری صنعت، معدن و تجارت، طی دو سال متوالی از جمله عناوین سازمان صمت استان بوده، که به همت همکاران سازمان صمت استان محقق شده است.
در پایان این مراسم از مدیران سازمان در حوزه آموزش، پژوهش و فناوری و جمعی از برگزیدگان استان آذربایجان شرقی در نهمین جشنواره آموزش، پژوهش و فناوری در حوزه های مختلف صنعتی، معدنی و تجاری کشور با اهدای لوح سپاس قدردانی شد.
گفتنی است؛ نهمین جشنواره آموزش و پژوهش و فناوری در حوزه های مختلف صنعتی، معدنی و تجاری که به منظور ایجاد انگیزه و توسعه فعالیت بنگاههای تولیدی و تجاری، سازمان های زیرمجموعه وزارت متبوع، انجمن‌های تخصصی و موسسات تحت پوشش برگزار گردید.
برگزیدگان این جشنواره از بین طرح های پژوهشی صنعتی، معدنی و تجاری ، سازمان های صنعت، معدن و تجارت استانی، واحد های تحقیق و توسعه، مراکز پژوهش های صنعتی ، معدنی و تجاری، شرکت های خدمات فنی – مهندسی ، محصولات تحقیق و توسعه، شرکت های دانش بنیان صنعتی و صنایع پیشرفته برتر، اتحادیه های صنفی تجاری و واحدهای صنفی، انجمن های فنی مهندسی و انجمن های صنعتی، معدنی وتجاری مورد داوری قرار گرفتند.
انتهای پیام