خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۶۳ زندانی استان سمنان آزاد شدند

ایسنا | سیاسی، استان‌ها | پنجشنبه، 02 بهمن 1399 - 13:32
طی مراسمی با حضور رئیس سازمان زندان‌ها ۶۳ نفر از زندانیان واجد شرایط استان سمنان آزاد شدند.
آزادي،سمنان،زندانيان،زندان،قوه،نفر،رئيس

طی مراسمی با حضور رئیس سازمان زندان‌ها ۶۳ نفر از زندانیان واجد شرایط استان سمنان آزاد شدند.
به گزارش ایسنا به نقل از قوه قضاییه، رئیس سازمان زندان‌ها در مراسم آزادی زندانیان زندان مرکزی سمنان گفت: سازمان زندان‌ها به دنبال آزادی زندانیان به هر قیمت نیست و اعتقاد داریم آزادی پیش از موعد بدون اطمینان از تاثیر برنامه‌های اصلاحی و تربیتی نوعی خیانت به فرد و جامعه است؛ و البته ماندن زندانی پس از اطمینان از اصلاح نیز خیانت است.
عضو شورای عالی قوه قضائیه خطاب به مددجویان گفت: اتفاقات خوب و تغییر مسیر زندگی مستلزم اراده و گام اول ماست و شما می‌توانید تجربه داروی تلخ زندان را به خوبی به دوستانتان منتقل کنید و دستگیر آن‌ها باشید.
وی تاکید کرد: پس از آزادی پای قولی که در زمان زندانی بودن به خود و خدا دادید پایبند باشید.
حاج محمدی در پایان با بیان اینکه شهدا مانند ستاره راه نمای ما در تاریکی‌ها هستند از مددجویان خواست زندگی شهید یداله ندرلو را مطالعه کنند.
همزمان با سفر رئیس قوه قضاییه به استان سمنان، ۶۳ نفر از زندانیان واجد شرایط آزاد و ۲۳ نفر از این تعداد در زندان مرکزی سمنان حضور داشتند که امروز نامه آزادی خود را دریافت کردند.
انتهای پیام