خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۱۷ زندانی جرایم غیر عمد و مالی در استان سمنان آزاد شدند

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | پنجشنبه، 02 بهمن 1399 - 12:41
سمنان- رئیس کل دادگستری استان سمنان درباره غربالگری زندانیان استان، گفت: تا کنون ۱۱۷ زندانی جرایم غیرعمد و مالی در سطح استان آزاد و هیچ زندانی مهریه و نفقه‌ای وجود ندارد.
استان،سمنان،زنداني،دادگستري،هكتار،عبدالهي،قضات،اراضي

به گزارش خبرنگار مهر، محمدجعفر عبدالهی پیش از ظهر پنج شنبه در نشست قضات استان سمنان با آیت الله رئیسی رئیس قوه قضائیه به میزبانی سالن همایش‌های اداره کل دادگستری استان سمنان، با بیان اینکه در غربالگری زندانیان خوشبختانه شاهد آزادی ۱۱۷ زندانی در سطح استان بوده‌ایم، تاکید کرد: در خصوص کاهش تعداد جمعیت کیفری نیز استان سمنان وضعیت خوبی را داشته و در رتبه سوم کشور قرار دارد.
وی با بیان اینکه در زمینه اراضی ملی فقط یک پرونده مورد مناقشه در سطح استان سمنان مفتوح و در دست رسیدگی است، تاکید کرد: هفت هزار هکتار اراضی که بدون سبب، برایشان سند قطعی گرفته شده بود، ابطال و به بیت‌المال بازگشت یافتند.
رئیس کل دادگستری استان سمنان با بیان اینکه ۹ هکتار بستر رودخانه‌ها نیز به همت دستگاه قضائی به بیت‌المال بازگردانده شده است، بیان کرد: طرح کاداستر یا همان سند تک برگی برای شش میلیون ۲۷۳ و ۸۳۰ هکتار عرضه‌های دولتی استان اجرایی شده است.
عبدالهی همچنین با بیان اینکه در زندان‌های استان سمنان امروز حتی یک زندانی نفقه و مهریه وجود ندارد، بیان کرد: هیچ زندانی جرایم مالی زیر ۵۰ میلیون تومان در زندان‌های استان وجود ندارد همچنین رضایت اولیا دم برای ۱۰ نفر محکوم به قصاص در ماه‌های اخیر تحصیل شده است.
به گزارش مهر، در این نشست با نمایندگان قضات و کارکنان دادگستری استان سمنان مطالب و موضوعات مرتبط با حوزه کاری خود را مطرح کردند.