خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معرفی برترین‌های دو و میدانی کارگری بانوان کشور در اهواز

ایسنا | ورزشی، استان‌ها | پنجشنبه، 02 بهمن 1399 - 09:44
رقابت های دو و میدانی کارگری بانوان کشور در اهواز برگزار شد.
ميداني،خوزستان،بانوان،ورزش،مسابقات،كارگري،رقابت،كشور،اهواز

ایسنا/خوزستان رقابت های دو و میدانی کارگری بانوان کشور در اهواز برگزار شد.
این مسابقات روز گذشته (یکم بهمن ماه) با عنوان گرامیداشت شهدای کارگر و گرامیداشت مدافعان سلامت در پیست دو و میدانی ورزشگاه تختی به میزبانی انجمن دو و میدانی هیات ورزش کارگری خوزستان و با استقبال و حضور پرشور شرکت کنندگان در اهواز برگزار شد.
به گزارش ایسنا، دختران دو و میدانی کار کشور در ۹ ماده با هم به رقابت پرداختند که در نهایت عنوان قهرمانی به اصفهان رسید، اردبیل نایب قهرمان شد و خوزستان مقام سوم را به خود اختصاص داد.
۵۴ ورزشکار از ۱۵ استان در این رقابت ها حضور داشتند.
همچنین با اعلام رییس انجمن دو و میدانی فدراسیون ورزش کارگری، رقابت‌های قهرمانی کشور در اهواز، یکی از مراحل ارزیابی و سنجش ورزشکاران و قهرمانان برای تشکیل و انتخاب تیم‌های ملی دو و میدانی کارگران کشور در دو بخش بانوان و آقایان بوده و از این رو نیز مسابقات دارای جایگاه و از اهمیت بالایی برخوردار است.
تیم های ملی دو و میدانی کارگری ایران در بخش آقایان و بانوان، مسابقات ۲۰۲۱ ایتالیا را در پیش دارند.
به گزارش ایسنا، زینب پارسافخر مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری خوزستان نیز در حاشیه این مسابقات اظهارکرد: خوزستان میزبانی شایسته ای از مسابقات داشت و نکته مثبت نیز این بود که بعد از مدت ها و پس از همه گیری کرونا شاهد چنین رقابت هایی بودیم.
وی در خصوص توجه بیشتر به ورزش بانوان خوزستان نیز گفت: اتفاق خوبی که شاهد آن بودیم، احیای مجدد معاونت ادرات کل ورزش و جوانان در استان ها و همچنین خوزستان بود.
ما هم بر اساس وظیفه قطعا ورزش بانوان به ویژه ورزش های پایه و دو و میدانی را که به عنوان رشته مادر محسوب می شود، همراهی خواهیم کرد تا در سطح ملی و استان، اعتباراتی را برای این رشته ها جذب کنیم.
انتهای پیام