خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فوت مشکوک اسیر فلسطینی بعد از دریافت واکسن کرونا

مشرق | بین‌الملل | پنجشنبه، 02 بهمن 1399 - 09:40
مؤسسه رسیدگی به امور زندانیان فلسطینی از فوت یکی از اسرای فلسطینی بعد از دریافت واکسن کرونا خبر داد.
فلسطيني،اسير،فوت،رژيم،كرونا

به گزارش مشرق، هیأت امور اسرا و آزادگان و کانون «اسیر فلسطینی» از فوت یکی از اسرای فلسطینی بعد از دریافت واکسن کرونا خبر داد.
این هیأت چهارشنبه گزارش داد که «ماهر ذیب سعسع»، اسیر فلسطینی دربند زندان‌های رژیم صهیونیستی یک روز بعد از دریافت واکسن کرونا فوت کرده است.
سعسع از اهالی «قلقیلیه» کرانه باختری بوده و از سال ۲۰۰۶ در زندان «ریمونیم» رژیم صهیونیستی بوده و به ۲۵ سال زندان محکوم بود.
هیأت فلسطینی مذکور با صدور بیانیه‌ای درباره فوت این اسیر فلسطینی گفت که جزئیات واضحی تا به‌ الآن درباره فوت ذیب سعسع وجود ندارد ولی این مسئله تا رسیدن به واقعیت، آن را پیگیری خواهد کرد.
این هیأت با بیان اینکه اسیر فلسطینی نام‌برده شده از بیماری و مشکلات بهداشتی رنج می‌برد، مقامات رژیم صهیونیستی را مسئول کامل فوت این اسیر و وضعیت همه زندانیان دربند این رژیم دانست.
طی ماه‌های گذشته بر اثر اهمال صهیونیست‌ها، زندانیان فلسطینی به کرونا مبتلا شده و شمار آن‌ها به بیش از ۲۳۰ نفر رسیده است .
صهیونیست‌ها در ابتدا حاضر به کمک به این اسرا نبودند، با این حال طی روزهای أخیر با فشار گروه‌های فلسطینی و رسانه‌ای شدن موضوع ممانعت تل‌آویو در تزریق واکسن کرونا به زندانیان فلسطینی، مقامات رژیم موافقت کرده‌اند که به تعدادی از اسرای فلسطینی واکسن تزریق شود.