خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید «بچه مهندس ۴» به نیمه رسید/ تصویربرداری در لوکیشن‌ خیابانی

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | پنجشنبه، 02 بهمن 1399 - 07:06
تصویربرداری سریال «بچه مهندس ۴» به کارگردانی احمد کاوری و تهیه‌کنندگی سعید سعدی ادامه دارد.
سريال،گروه،سعدي،سري،سعيد،مهندس

به گزارش خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، ۵۰ درصد ازتصویربرداری سریال «بچه مهندس ۴» به کارگردانی احمد کاوری و تهیه‌کنندگی سعید سعدی سپری شده است واین روز‌ها تصویربرداری در لوکیشن‌های خیابانی ادامه دارد.
در این مجموعه بازیگرانی مانند ثریا قاسمی، فرهاد قائمیان، عبدالرضا اکبری، مهشید جوادی، محمدرضا رهبری، نسیم باقریان، کریم قربانی، عباس جمشیدی‌فر و شیوا خسرومهر حضور دارند و به‌زودی چند بازیگر جدید نیز به گروه اضافه خواهند شد.
سری چهارم این سریال در ۳۰ قسمت ساخته می‌شود و مانند سری قبل، حسن وارسته به همراه یک گروه چند نفره کار نویسندگی را برعهده دارند.
سریال «بچه مهندس ۴» به تهیه‌کنندگی سعید سعدی و به سفارش گروه فیلم و سریال شبکه دو سیما تهیه و تولید می‌شود.
انتهای پیام/