خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازیکن پرسابقه در بوندس لیگا، استعدادیاب بایرن شد

فارس | ورزشی | چهارشنبه، 01 بهمن 1399 - 15:32
بازیکن سابق چند تیم فوتبال بوندس لیگا به کادر استعدادیابی بایرن مونیخ اضافه شد.
فعاليت،مونيخي،استعداديابي،بايرن،باشگاه،دوره

به گزارش خبرگزاری فارس، باشگاه بایرن در بخش استعدادیابی قدم های را برداشت.
آنگونه که بیلد، روزنامه معتبر ژرمن ها خبرداد، مونیخی ها «پیرمین شوگلر» بازیکن سابق تیم های هانوفر، اینتراخت فرانکفورت، هوفن هایم و بایرلورکوزن را استخدام کردند.
این چهره که تا تابستان گذشته فعالیت داشت، قرار است بعد از این در بخش استعدادیابی باشگاه پرطرفدار مونیخی فعالیت کند.
شوگلر بعد از امضای قراردادش اظهار داشت: بسیار هیجان انگیز است که می توانم به عنوان کارشناس استعدادیاب با بایرن همکاری کنم.
این کار شور و انگیزه بسیاری به من می دهد.
وی افزود: در این زمینه دوره دیده ام و امیدوارم از آنچه فراگرفته ام، همینطور تجربه های فوتبالی ام برای پیشبرد کارم استفاده کنم.
شوگلر 33 ساله تا ابتدای فصل گذشته در تیم وسترن سیدنی استرالیا به عنوان لژیونر فعالیت داشت و بعد دوره مخصوص کارش را طی چند ماه دید.
انتهای پیام/