مرحله دوم ترخیص موتورسیکلتها تمدید شد
سرهنگ همه خانی از مالکین تهرانی موتورسیکلتهایی که هنوز اقدامی نکرده اند، خواست که تا فرصت باقی است جهت ترخیص موتورسیکلت خود به دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه نمایند.

معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ:
به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ علی همه خانی معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ اظهار کرد: مرحله دوم تمدید ترخیص موتورسیکلت رو به اتمام است و مالکین موتورسیکلتهای توقیفی در تهران تنها یک ماه فرصت دارند تا با در دست داشتن حداقل مدارک جهت تحویل موتورسیکلت خود اقدام نمایند.
همه خانی افزود: مرحله اول این طرح تا ۱۷ بهمن بود، اما تاریخ آن تا اواخر بهمن تمدید شد و این فرصت بسیار مناسبی برای مالکین موتورسیکلتهای توقیفی است که تاکنون فرصت مراجعه و تحویل موتور خود را پیدا نکرده اند.
وی گفت: با تسهیلاتی که به دستور فرمانده محترم ناجا داده شد، موتورسیکلتهایی که بین بازه زمانی سالهای ۹۰ تا ۹۸ به پارکینگها منتقل شده اند و مشکلات آنها مواردی از جمله کاهش هزینه نگهداشت و عدم دوبرابر شدن جریمههای آنان در مدت توقیف بود، مالکان و متصرفان (و نماینده قانونی) آن می توانند فرصت را غنیمت شمرده و هر چه سریعتر با در دست داشتن مدارک نسبت به حضور در دفاتر پلیس + ۱۰ شهر تهران اقدام کنند.
معاون آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ بیان کرد: با توجه به اطلاع رسانیهای گسترده و صورت گرفته پلیس در این خصوص، این مالکان و متصرفان تا تاریخ ۳۰ بهمن فرصت اقدام و ترخیص موتورسیکلت خود را دارند.
بیشتر بخوانید
تمدید طرح تشویقی ترخیص موتور سیکلتهای توقیفی تا ١٧ دی
انتهای پیام/