خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

البلوشی: با روحیه خوبی مهیای بازی مهم با ایران می‌شویم/ الشکیلی: حمایت هواداران را می‌خواهیم

تسنیم | ورزشی | شنبه، 29 دی 1397 - 12:23
مقبول البلوشی، مدیر اداری تیم ملی فوتبال عمان اعلام کرد بازیکنان این تیم با روحیه خوبی مهیای بازی با ایران می‌شوند.
ايران،ملي،فوتبال،تيم،عمان،بازي

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از روزنامه اثیر عمان، مقبول البلوشی گفت: بازیکنان تیم ملی فوتبال عمان پس از صعود به مرحله یک‌هشتم نهایی جام ملت‌های آسیا از روحیه خوبی برخوردار هستند و با وجود زمان کم از آخرین بازی برابر ترکمنستان تا بازی با ایران مهیای این بازی مهم می‌شوند.
قرار گرفتن در جمع 16 تیم برتر این رقابت‌ها اتفاق خوشحال‌کننده‌ای است.
مدیر اداری تیم ملی فوتبال عمان افزود: محسن جوهر که در بازی با ازبکستان مصدوم شده بود از روز گذشته به تمرین‌های گروهی تیم ملی فوتبال عمان بازگشت و به صورت مرحله‌ای آماده بازی می‌شود.
محمد الشکیلی، نایب‌رئیس فدراسیون فوتبال عمان نیز اظهار داشت: تیم جوانی در جام ملت‌های آسیا داریم که 3 بازی خوب در مرحله گروهی انجام دادند.
حمایت هواداران از تیم ملی فوتبال عمان در بازی با ایران بسیار مهم است و معتقدم آنها نیازی به دعوت ندارند.
فکر می‌کنم در بازی برابر ایران شاهد حضور 2 برابری هواداران عمانی در ورزشگاه محمد بن زاید در بازی مرحله یک‌هشتم نهایی جام ملت‌های آسیا باشیم.
وی همچنین از دستورالعمل وزیر ورزش عمان برای خرید 8 درصد بلیت بازی با ایران جهت پخش رایگان آن میان هواداران تیم ملی فوتبال این کشور خبر داد.
انتهای پیام/