خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مرخصی مدیران همه دستگاه های اجرایی رشت لغو شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 01 بهمن 1399 - 10:05
رشت- فرماندار رشت با اشاره به پیش بینی بارش برف طی دو روز آینده، گفت: مرخصی مدیران همه دستگاه های اجرایی رشت لغو شد.
بحران،اللهي،بارش،برف،فتح،رشت،ادارات،آمادگي

به گزارش خبرنگار مهر، علی فتح اللهی غروب سه شنبه در جلسه ستاد بحران رشت با اشاره به لغو مرخصی همه مدیران دستگاه‌های اجرایی، اظهار کرد: خدمات رسانی به مردم اولویت اول مدیران و همه دستگاه‌ها است.
فتح اللهی با بیان اینکه در صورت بارش برف دستگاه‌های اداری و ادارات کل موظف به پاکسازی خیابان اطراف ساختمان خود هستند، افزود: خودروها نباید در معابر عمومی پارک باشند و به توصیه‌های پلیس عمل و با آنها همکاری کنند.
وی با اشاره به اینکه، بخشداران و دهیاران نیز آمادگی لازم را در خصوص بحران داشته باشند، تصریح کرد: دستگاه‌های خدمات رسان نیز آمادگی لازم را در این ایام را داشت باشند.
فتح اللهی به ادارات گاز و برق شهرستان نیز تأکید کرد در سه چهار روز آینده نباید هیچ واحدی به دلیل بدهی قطعی برق داشته باشند، گفت: بستن زنجیر چرخ بسیار با اهمیت است.
وی با تاکید بر اینکه ذخیره آرد نانوایی‌ها و سوخت جایگزین فراهم و در دستور کار قرار گیرد تا در صورت بحران مردم با مشکل مواجه نشوند، افزود: به محض آغاز برف مسئولین در محل کار خود حضور داشته باشند.
فرماندار رشت ادامه داد: باید در صورت وقوع بحران تمهیدات به درست مدیریت و اجرایی شود و با تلاش و کوشش شهروندان شیرینی بارش برف و بارش الهی را استفاده کنیم.