سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهرداران قزوین آماده مقابله با حوادث باشند

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 06 فروردین 1398 - 11:59
قزوین- مدیر کل مدیریت بحران استان قزوین گفت: شهرداران با تمهیدات لازم باید برای هر گونه تغییرات آب و هوایی و حوادث غیر مترقبه آمادگی لازم را داشته باشند.
شهرداران،آمادگي،حوادث،مقابله،بحران،آماده،مديريت،كشور

قدرت الله مهدی خانی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص آمادگی برای مقابله با حوادث غیر مترقبه اظهار داشت: سال جاری با حوادث غیر مترقبه در بسیاری از استان‌های کشور امدادی آمادگی لازم را برای شرایط اضطراری داشته باشند.
وی اضافه کرد: در روزهای اخیر با صدور اطلاعیه‌های متعدد هشدار لازم برای آمادگی دستگاه‌ها صادر شده و لازم است همه دستگاه‌ها امکانات لازم را مهیا کنند.
وی بیان کرد: همچنین از شهرداران شهرهای استان درخواست می‌کنیم برای پیشگیری و مقابله با وقوع سیل و آب گرفتگی معابر آمادگی لازم را داشته باشند.
مهدی خانی تصریح کرد: پیرو جلسه شورای عالی هماهنگی مدیریت بحران کشور به ریاست معاون اول محترم رئیس جمهور و بر اساس پیش بینی‌های سازمان هواشناسی کشور و اعلام هشدار جدی و صدور اخطاریه‌های مربوط به وقوع سیل و آب گرفتگی معابر در سطح شهر طی روزهای ۵ تا ٧ فروردین ماه سال جاری از شهرداران انتظار داریم ضمن حضور مؤثر و مداوم تمامی شهرداران و مدیران و رؤسای سازمان‌های ذیربط شهرداری در محل کار برای مقابله با حوادث آماده باشند.
وی افزود: همچنین شهرداران می‌بایست با بسیج منابع و امکانات، تجهیزات و ماشین آلات به ویژه در مناطق دارای خطر بیشتر، مسیل ها و رود خانه‌ها و دره‌ها، اقدامات پیشگیرانه را انجام داده و برای پایش و نظارت مستمر آماده باشند.
مدیرکل مدیریت بحران استان قزوین یادآور شد: ستاد مدیریت بحران شهر و سایر
سازمان‌های خدمات رسان به ویژه سازمان آتش نشانی و دیگر حوزه‌های معاونت خدمات شهری هم باید در آماده باش کامل باشند تا در زمان بروز حوادث احتمالی وارد مأموریت شوند.