خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برنی سندرز: امروز آخرین روز بدترین رئیس جمهور آمریکا است

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 01 بهمن 1399 - 06:48
سناتور دموکرات ایالت ورمونت آمریکا و نامزد پیشین رقابتهای ریاست جمهوری ۲۰۲۰ با انتشار یک پیام در توئیتر «دونالد ترامپ» را بدترین و خطرناک ترین رئیس جمهور آمریکا خواند.
آمريكا،دونالد،رياست،جمهور،انتخابات،پايان

به گزارش خبرگزاری مهر، «برنی سندرز» سناتور ایالت ورمونت در پیامی در توییتر با اشاره به پایان دوران ریاست جمهوری «دونالد ترامپ» نوشت: «امروز آخرین روز بدترین و خطرناک‌ترین رئیس جمهور در تاریخ آمریکاست.
برای ۴ سال ترامپ تلاش کرد تا مردم ما را جدا کند.
هم اکنون وظیفه ما گرد آوردن مردم به گرداگرد دستورالعملی است که برای همگان و نه فقط شماری اندک کار کند».
گفتنی است که مراسم تحلیف «جو بایدن» نامزد پیروز و دموکرات انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا ظهر روز چهارشنبه بیستم ژانویه به وقت محلی در شهر واشنگتن دی.
سی پایتخت سیاسی آمریکا با حضور گسترده نیروهای نظامی و امنیتی برگزار می‌شود و بدین ترتیب، دوره چهارساله دونالد ترامپ، رئیس جمهور جنجال آفرین آمریکا به رغم تمام تلاش‌های او و هوادارانش برای لغو نتیجه انتخابات به پایان می‌رسد.