سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ضرورت بازنگری فرهنگ آموزش کشور/توسعه فرهنگ دینی با خلاقیت همراه شود

فارس | استان‌ها | سه شنبه، 30 دی 1399 - 15:31
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: باید بازنگری جدی در فرهنگ آموزش کشور و یا در اصلاح روش ها و شیوه ها مانند توسعه پارک های علم و فناوری صورت گیرد.
فرهنگ،فناوري،بودجه،توسعه،درست،علمي،آموزش،توليد،ستاري،نوآوري، ...

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: باید بازنگری جدی در فرهنگ آموزش کشور و یا در اصلاح روش ها و شیوه ها مانند توسعه پارک های علم و فناوری صورت گیرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از قم، سورنا ستاری امروز و در آیین افتتاح مرکز ملی نوآوری و خلاقیت اشراق با اشاره به صرف اکثر بودجه کشور در سه حوزه آموزش، بهداشت و امور دفاعی اظهار کرد: 130 هزار میلیارد تومان بودجه مستقیم آموزش و پرورش و همچنین حدود 24 هزار میلیارد تومان بودجه وزارت علوم و البته بودجه های مربوط به بخش جهاد دانشگاهی و فنی و حرفه ای و مانند آن، بودجه هایی اندک نیست، در عین حال که بخش خصوصی و همچنین دانشگاه آزاد و مؤسسات غیرانتفاعی هم در این زمینه فعال هستند.
وی افزود: اینکه صرف این بودجه در امور آموزشی، کمتر در فرهنگ و سفره مردم دیده می شود، به آن معناست که یک جای کار ایراد دارد و باید بازنگری جدی در فرهنگ آموزش کشور و یا در اصلاح روش ها و شیوه ها مانند توسعه پارک های علم و فناوری و یا توجه به مراکزی مانند همین مرکز ملی نوآوری و خلاقیت صورت گیرد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور اضافه کرد: بنده گاهی چنین می اندیشیدم که توسعه در کارخانه سازی و احداث پالایشگاه و مانند آن است، در حالی که در حال حاضر بر این باورم که توسعه در فرهنگ است و اگر فرهنگ درست شود، همه چیز درست خواهد شد.
ستاری ادامه داد: این که ما در حال حاضر نمی توانیم یک عروسک بومی فرهنگی را برای فرزندان خود تولید کنیم و به مصرف انبوه برسانیم، به آن معناست که یک جای کار می لنگد و این در حالی است که تولید پژوهشکده ها و پژوهشگاه های علوم انسانی ما در نهایت به یک کتابخانه و مانند آن منتهی می شود.
وی تصریح کرد: بخشی از این مشکل در حوزه تولید و تجاری سازی فرهنگ است که البته زمان بر خواهد بود و به اصلاحات فکری در اندیشه ها و افراد هم نیاز دارد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور همچنین گفت: البته تفکر درست این است که افراد تحصیل کرده ما به جای منتظر ماندن در پشت درب اتاق مدیران برای استخدام و اشتغال، خود بتوانند ارزش افزوده درست کنند و با همت خویش، تحولی را رقم بزنند.
ستاری در عین حال ضرورت تولید محتوا در موضوع فرهنگ بویژه فرهنگ دینی را یادآور شد و خطاب به مسؤولان دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم تصریح کرد: امکانات معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در اختیار شماست تا بتوان با استفاده از نوآوری و خلاقیت و فناوری، گام های نوینی در توسعه فرهنگ دینی برداشت و توسعه حقیقی را پیاده سازی کرد.
انتهای پیام/خ