خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۰ درصد سلولزی کشور در مازندران تولید می شود

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 30 دی 1399 - 14:25
ساری- معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری مازندران گفت: ۳۰ درصد تولیدات صنایع سلولزی کشور مربوط به استان است و ۲۰۶ واحد در استان فعالیت دارد.
توليد،چوب،كاغذ،مازندران،شركت،خيريانپور،صفريان،سلولزي،ورشكستگ ...

به گزارش خبرنگار مهر، حسن خیریان پور ظهر سه شنبه در مراسم معارفه مدیرعامل صنعت چوب و کاغذ استان گفت: چوب و کاغذ یکی از مجموعه‌های بزرگ است چون بالغ بر هزار و ۲۰۰ نیرو را به طور مستقیم به کار گرفته و ظرفیت تولید بالایی دارد، ضمن اینکه بالغ بر ۶۰ درصد تولید کاغذ تحریر و روزنامه و ۳۰ درصد تولیدات صنایع سلولزی با ۲۰۶ واحد به مازندران مربوط است و همه این موارد، بر اهمیت چوب و کاغذ تاکید دارد.
خیریانپور گفت: طرح تنفس جنگل نباید موجب توقف تولیدات سلولزی شود و برنامه ما طرح زراعت چوب بود که با جدیت در تمام شهرستان‌ها در دست اجرا است.
وی افزود: همه دستگاه‌ها از تأمین اجتماعی، امور مالیاتی، برق منطقه‌ای و بانک‌ها همراهی کردند و با حمایت استاندار مازندران، چوب و کاغذ مازندران از ماده ۱۴۱ خارج شد.
خیریانپور گفت: کاهش هزینه‌های زائد، ثبات مدیریتی و ضرورت نوسازی و بهسازی تجهیزات از مواردی است که از مدیریت جدید می‌خواهم مد نظر قرار دهد.
صفریان مدیرعامل چوب و کاغذ مازندران نیز با اشاره به خطر ورشکستگی که شرکت را دنبال و این مجموعه بزرگ تولیدی را به ماده ۱۴۱ نزدیک کرد، افزود: در صورت تأمین نشدن مواد اولیه، ضمن تحمیل ضرر روزانه یک میلیارد تومان، احتمال ورشکستگی وجود دارد و ما برای جلوگیری از تکرار آن باید نهایت تلاش را در افزایش تولید به انجام برسانیم.
صفریان در ادامه به هماهنگی و جدیت دشمن در مقابله اقتصادی با نظام مقدس جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت: افزایش بهره وری در گرو هماهنگی، هم افزایی و تلاش شبانه روزی است و باید تولید داشته باشیم تا یک میلیارد ضرر در صورت توقف تولید به یک میلیارد سود تبدیل شود.
وی همچنین گفت: شرکت در معرض خطر جدی است اما ظرفیت بالایی در تولید و فروش محصولات داریم و اگر بتوانیم یک سال تولید را ادامه دهیم ظرف یک سال می‌توانیم زیان انباشته شرکت را جبران کنیم.