سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تذکر به محسن هاشمی و حناچی در ماجرای دستگیری دو شهردار منطقه

فارس | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 30 دی 1399 - 14:02
عضو شورای شهر تهران با اشاره به ماجرای دستگیری دو شهردار منطقه در تهران گفت: شفاف‌سازی و اطلاع‌رسانی به مردم در مواردی که بحث فساد مطرح است، ضرورت دارد و به دلیل روشن نشدن این موضوع به حناچی و هاشمی تذکر می‌دهم.
شهر،شوراي،تهران،انتظار،عضو،حناچي،دقيقي

عضو شورای شهر تهران با اشاره به ماجرای دستگیری دو شهردار منطقه در تهران گفت: شفاف‌سازی و اطلاع‌رسانی به مردم در مواردی که بحث فساد مطرح است، ضرورت دارد و به دلیل روشن نشدن این موضوع به حناچی و هاشمی تذکر می‌دهم.
به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، محمدجواد حق‌شناس عضو شورای شهر تهران در صحن امروز شورای شهر درباره ماجرای دستگیری دو شهردار منطقه 2 و 8 پایتخت اظهار داشت: مردم صاحبان اصلی شهر و انقلاب هستند و باید از آنچه که می‌گذرد اطلاع داشته باشند.
وی افزود: من به حناچی و محسن هاشمی تذکر می‌دهم چرا که در هفته‌ای که گذشت دو نفر از همکاران‌مان در شهرداری دستگیر شده ولی ابعاد ماجرا هنوز روشن نیست.
این عضو شورای شهر تهران ادامه داد: با توجه به حساسیتی که جامعه نسبت به مسائل شهر دارد انتظار داریم که حناچی اطلاع‌رسانی دقیقی انجام دهد ولی فقط به انتشار یک توئیت توسط ایشان اکتفا شد.
حق‌شناس تصریح کرد: تماس‌های زیادی تا کنون از سوی خبرنگاران و اهالی رسانه به دلیل این مسأله انجام شده است و انتظار داریم افکار عمومی و جامعه در جریان روند رسیدگی به این پرونده قرار گیرند و ما هم هنوز اطلاع دقیقی نداریم.
وی اعلام کرد: بررسی پرونده این دو نفر به دادگاه نظامی احاله شده در حالی که موقعیت کار و خدمت اصلا نظامی نیست حالا چرا این روند اتخاذ شده محل پرسش و سوال است و انتظار داریم توضیحی داده شود.
این عضو شورای شهر تهران گفت: نه تنها این ماجرا بلکه انتظار داریم در مورد اتفاقات گذشته و بیش از سه سال و نیم پیش هم اظهاراتی مطرح شود.
انتهای پیام/