خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پامپئو : ضدیت با صهیونیسم، ضدیت با یهود است

فارس | بین‌الملل | سه شنبه، 06 فروردین 1398 - 11:12
وزیر خارجه آمریکا در نشست آیپک، ضمن طرح ادعای رشد یهودستیزی در جهان بر مخالفت قاطع واشنگتن با این روند تاکید کرد.
آمريكا،ادعاي،يهودستيزي،صهيونيستي،واشنگتن،خارجه،وزير،آيپك،جول ...

وزیر خارجه آمریکا در نشست آیپک، ضمن طرح ادعای رشد یهودستیزی در جهان بر مخالفت قاطع واشنگتن با این روند تاکید کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا از رشد صهیونیست‌ستیزی در جهان انتقاد کرد.
بنابر گزارش خبرگزاری رویترز، پامپئو روز دوشنبه در جریان سخنرانی در لابی صهیونیستی «کمیته روابط عمومی آمریکا-اسرائیل» (آیپک) در واشنگتن، ضمن مساوی دانستن صهیونیست‌ستیزی با یهودستیزی، از آن به عنوان «گسترش سلول های سرطانی» در غرب آسیا، اروپا و آمریکا یاد کرد و گفت که دولت آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ» به شدت با چنین روندی مخالف است.
وی همچنین حزب کارگر بریتانیا را هم به مدارا کردن با دیدگاه یهودستیزانه متهم کرده و آن را «سرافکندگی ملی» نامید.
وزیر خارجه آمریکا با ادعای اینکه حملات در فرانسه و آلمان و جنایت توام با نفرت علیه یهودیان در طول سال ۲۰۱۷ به میزان یک سوم افزایش داشته، حملات علیه جامعه یهودیان ارتودوکس در آمریکا را محکوم کرد.
پامپئو همچنین گفت که ضدیت با صهیونیسم، یهودستیزی است.
این موضع گیری در شرایطی است که ترامپ شامگاه گذشته (دوشنبه) بعد از کنفرانس خبری مشترک با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در واشنگتن، با امضای فرمانی، ادعای حاکمیت صهیونیست‌ها بر جولان اشغالی را به رسمیت شناخت.
قطعنامه ۴۹۷ شورای امنیت سازمان ملل متحد که در سال ۱۹۸۱ به تأیید اکثریت اعضای این شورا از جمله آمریکا رسیده به طور مطلق ادعای رژیم صهیونیستی برای حاکمیت بر جولان را رد و الحاق این منطقه به اراضی اشغالی فلسطین را باطل و ملغی اعلام کرده است.
انتهای پیام/