خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تمرکزم معطوف به کسب سهمیه المپیک است/ توقعی از فدراسیون دو و میدانی ندارم

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | سه شنبه، 30 دی 1399 - 13:19
علی خدیور، دونده کشورمان درباره وضعیت تمرینات خود در کیش توضیحاتی را ارائه کرد.
كيش،كسب،آسيايي،مسابقات،شاءالله،فدراسيون،آزاد،منطقه،برنامه،سازمان

دونده کشورمان:
علی خدیور، دونده کشورمان در گفت و گو با خبرنگار پایه و آبی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره شرایط تمرینی خود در کیش اظهار کرد: خدا را شکر تمریناتم با حمایت فدراسیون دو و میدانی و سازمان منطقه آزاد کیش خوب پیش می‌روند و طبق برنامه قصد دارم مرحله به مرحله جلو بروم.
تمرکزم معطوف به کسب سهمیه المپیک است.
خدیور درباره برنامه مسابقات مدنظرش و این که در مسابقات قهرمانی آسیا و گزینشی المپیک چه رکورد‌هایی به دست خواهد آورد، گفت: در صورت فراهم شدن شرایط لازم از سوی فدراسیون دو و میدانی و همکاری سازمان منطقه آزاد کیش، مسابقاتی را در نظر گرفته‌ایم و ان شاءالله به آن مسابقات اعزام شوم و بتوانم رکورد‌های مدنظر را کسب کنم.
در حال حاضر اولین برنامه ام کسب ورودی المپیک توکیو است و بعد از آن روی بازی‌های آسیایی زوم می‌کنم.
ان شاءالله امسال از بازی‌های آسیایی با دست پر و بهترین رنگ مدال برگردم.
کسب مدال آسیایی دور از دسترس نیست
او درباره این که چه رکورد‌هایی در مسابقات کسب می‌کند، بیان کرد: حرفه‌ای نیست که در حال حاضر درباره رکوردم صحبت کنم؛ اما همه تلاشم را می‌کنم تا بهترین رکورد و نتایج را به ثبت برسانم.
همچنین برای کسب سهمیه المپیک و مدال بازی‌های آسیایی می‌جنگم.
به هر حال کسب مدال آسیایی دور از دسترس نیست و ان شاءالله با کمک محمد زاده مربی ام، فدراسیون دو و میدانی و سازمان منطقه آزاد کیش بتوانم پرچم کشورمان را به اهتزاز در بیاورم.
دونده کشورمان درباره این که حمایت‌ها به چه صورت است، گفت: حمایت‌ها از سوی سازمان منطقه آزاد کیش خیلی خوب بوده است و برنامه ام را تا سال آینده و بازی‌های آسیایی به فدراسیون فوتبال داده ام که ان شاءالله طبق برنامه جلو بروم.
در حال حاضر من نمی‌توانم توقعی از فدراسیون دو و میدانی داشته باشم و فقط انتظار اعزام به مسابقات را دارم تا رکورد‌های خوبی به جا بگذارم.
او افزود: من یک سال سخت را گذراندم و مصدوم بودم؛ اصلا توقع ندارم که اکنون به من بها بدهند و کسانی که در مسابقات بوده‌اند را نادیده بگیرند.
دونده‌ای هستم که خودم را با رکوردم ثابت می‌کنم.
به همین علت اکنون همه هزینه‌های اردو و امکانات را سازمان منطقه آزاد کیش در اختیارم گذاشته است.
ان شاءالله در اولین مسابقه پیش رو شرکت می‌کنم و به احتمال زیاد تا ۲ هفته دیگر اردویم در کیش ادامه دارد و ۳ اردوی خارج از کشور را مدنظر داریم که در اولین فرصت اقدام می‌کنیم و روادید می‌گیریم تا برای حضور در کمپ تمرینی خوب و برگزاری مسابقه به خارج از کشور اعزام شویم.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/