خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نخبگان قرآنی لشکر ۸۴ پیاده لرستان تجلیل شدند

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 30 دی 1399 - 13:18
خرم‌آباد- نفرات برتر مسابقات سراسری و نخبگان قرآنی لشکر ۸۴ پیاده لرستان در مراسمی تجلیل شدند.
لرستان،لشكر،پياده،ارتش،قرآن،قرارگاه،قرآني،عملياتي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی قرارگاه عملیاتی لشکر ۸۴ پیاده لرستان، امروز سه شنبه همایش تجلیل از نخبگان و نفرات برتر مسابقات قرآن کریم در سطح نیروی زمینی و ارتش جمهوری اسلامی در لشکر ۸۴ پیاده لرستان با حضور فرماندهان ارشد ارتش در منطقه لرستان برگزار شد.
در این مراسم امیر سرتیپ دوم خوشکنار فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۸۴ پیاده لرستان ضمن تبریک به نفرات برتر خانواده‌های قرآنی لشکر ۸۴ پیاده لرستان که در مسابقات نزاجا و آجا مقام‌های برتر را کسب کرده‌اند، اظهار داشت قرآن کریم راه سعادت و رستگاری انسان را به خوبی نشان داده است و اگر انسان به قرآن عمل نکند به سوی ضلالت و گمراهی قدم خواهد گذاشت.
وی گفت: همه ما به عنوان مسلمان وظیفه داریم که نسبت به تعلیم و یادگیری مفاهیم قرآنی بخصوص در بین کودکان و نوجوانان کوشا باشیم چرا که قرآن کریم راه سعادت و عاقبت بخیری است.
فرمانده قرارگاه عملیاتی لشکر ۸۴ پیاده لرستان تصریح کرد: امروز به برکت حضور نهاد مقدس عقیدتی سیاسی ارتش بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ما شاهد رشد معنوی و قرآنی در بین کارکنان و خانواده‌های محترم هستیم و افتخار ما این است که در ارتشی خدمت می‌کنیم که یک ارتش ولایی و قرآن محور است.
در پایان این مراسم، از نفراتی که در مسابقات سراسری نیروی زمینی و ارتش جمهوری اسلامی مقام کسب کرده و همچنین از حافظین و فعالان تجلیل شد.