ثبتنام وزیر ارشاد در نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، با حضور در ساختمان سرای اهل قلم و بخش «مرکز تماسها»، در سامانه نخستین نمایشگاه کتاب مجازی ثبتنام کرد.<br/>

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، با حضور در ساختمان سرای اهل قلم و بخش «مرکز تماسها»، در سامانه نخستین نمایشگاه کتاب مجازی ثبتنام کرد.
به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، سیدعباس صالحی، صبح امروز با حضور در موسسه خانه کتاب و ادبیات ایران از فرآیند اطلاعرسانی و پاسخگویی به مخاطبان این رویداد دیدن کرد و با شیوه فعالیت اپراتورهای فعال در این بخش از نزدیک آشنا شد.
بر اساس این گزارش، سایت نخستین نمایشگاه مجازی کتاب تهران رونمایی شد و جزئیات ثبتنامها، تخصیص یارانه به دانشجویان، طلاب، اعضای هیاتهای علمی، فرایندهای جستجو در عناوین و خرید کتاب در این سامانه، توسط ایوب دهقانکار، مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران تشریح شد.
سیدعباس صالحی در بخش دیگری از این مراسم، در سامانه نمایشگاه نامنویسی شد.
نخستین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از فردا یکم بهمن ماه تا ششم بهمن دایر خواهد بود.
انتهای پیام/