سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش قیمت گاز مایع در زنجان

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 30 دی 1399 - 10:14
مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه زنجان گفت: نرخ مصوب سیلندر خانگی گاز مایع توسط سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان افزایش یافت.
گاز،مايع،سيلندر،خانوار،شركت،زنجان،سرپرست،نفتي،توزيع

ایسنا/زنجان مدیرعامل شرکت پخش فرآورده‌های نفتی منطقه زنجان گفت: نرخ مصوب سیلندر خانگی گاز مایع توسط سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان افزایش یافت.
حمید حبیبی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: نرخ مصوب سیلندر خانگی گاز مایع توسط سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، ۱۲۵ هزار ریال در سراسر کشور تعیین شده است.
قیمت هر سیلندر گاز مایع از ۹۷۰۰ تومان به ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان افزایش یافته و فروش بالاتر از این قیمت تخلف است.
وی افزود: به همین خاطر هم‌استانی‌ها در صورت مشاهده هرگونه تخلف اعم از گران‌فروشی، کم‌فروشی و عرضه خارج از شبکه، مراتب را به سامانه پاسخ‌گویی و پیگیری شکایات سازمان صنعت، معدن و تجارت استان به شماره ۱۲۴ اطلاع و پیگیری کنند.
این مسئول ادامه داد: افرادی که به شبکه گاز شهری دسترسی ندارند، می‌توانند با مراجعه به سامانه اینترنتی درخواست فرآورده‌های نفتی به نشانی newtejaratasan.niopdc.ir اطلاعات خود را ثبت کرده و در فرآیند درخواست سوخت ثبت‌نام کنند.
برای ثبت‌نام در دسترس بودن کدپستی محل سکونت، کدملی و اطلاعات فردی سرپرست خانوار، شماره تلفن همراه سرپرست خانوار، اطلاعات کارت بانکی سرپرست خانوار و اطلاعات افراد تحت تکفل نیاز است.
حبیبی با اشاره به توزیع کپسول سیلندر گاز مایع در استان، اظهار کرد: در استان زنجان ۳۸۰ روستا گازرسانی نشده که انرژی گرمایشی آن توسط نفت‌سفید و سوخت مصرفی پخت و پز آن توسط سیلندرهای گاز مایع تامین می‌شود.
نظارت بر توزیع گاز مایع وظیفه وزارت صمت است و تامین و توزیع سیلندر گاز مایع بر عهده شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی بوده و این شرکت سوخت گاز مایع ۲۵ هزار خانوار را به ‌صورت شارژ سهمیه در کارت‌های بانکی سرپرست خانوار انجام می‌دهد.
مدیرعامل شرکت فرآورده‌های نفتی منطقه زنجان خاطرنشان کرد: در استان زنجان چهار شرکت تاسیسات گاز مایع وجود دارد و دستور اکید بر این شرکت‌ها، آن است که بدون محدودیت گاز مایع را توزیع کنند.
انتهای پیام