خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تقویت بهای نفت در بازار‌های جهانی/ طلا ارزان شد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 06 فروردین 1398 - 10:51
بهای جهانی نفت و طلا در معاملات روز سه‌شنبه با تغییراتی همراه بود.
نفت،بهاي،سنت،كاهش،افزايش،توليد

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری رویترز، بهای جهانی نفت در معاملات امروز سه شنبه با افزایش همراه بود.
کاهش تولید سازمان کشور‌های تولید کننده نفت [اوپک] و همچنین تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ایران و ونزوئلا که از حجم نفت در جهان کاسته است، از مهمترین دلایل افزایش بهای نفت در جهان هستند.
این در حالی است که کارشناسان بر این باورند که رکود صنعتی و اقتصادی ناشی از کاهش حجم تولید نفت در جهان به پایین آمدن بهای نفت نیز منجر خواهد شد.
طبق گزارش ها، داده‌های تولید از آسیا، اروپا و آمریکای شمالی به رکود شدید اقتصادی اشاره دارد.
بر این اساس در معاملات امروز [سه‌شنبه]، بهای هر بشکه نفت برنت [شاخص قیمت‌گذاری بین‌المللی برای نفت خام] با ۱۲ سنت افزایش معادل ۰.۲ درصد، ۶۷ دلار و ۳۳ سنت معامله شد.
هر بشکه نفت وست تگزاس اینترمیدیت [شاخص قیمت‌گذاری بین‌المللی برای نفت سبک] با ۴۴ سنت افزایش، معادل ۰.۸ درصد، ۵۹ دلار و ۲۶ سنت در هر بشکه دادوستد شد.
در همین حال، بهای جهانی طلا در معاملات امروز سه‌شنبه به تاثیر از افزایش بهای اوراق بهادار، تا حدودی کاهش یافت.
هر انس طلای اسپات با ۰.۲ درصد کاهش ۱۳۱۹ دلار و ۸۶ سنت داد و ستد شد.
بهای سایر فلزات گرانبها نیز تا حدودی کاهش یافت.
انتهای پیام/