خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هوای تهران در مرز رسیدن به پاکی/تداوم کاهش آلودگی هوا

فارس | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 30 دی 1399 - 08:14
شاخص کیفیت هوا در حال حاضر بر روی عدد 55 قرار گرفته و به دلیل کاهش ذرات معلق، کیفیت هوای تهران قابل قبول است.
هواي،روز،كيفيت،قبول،تهران

شاخص کیفیت هوا در حال حاضر بر روی عدد 55 قرار گرفته و به دلیل کاهش ذرات معلق، کیفیت هوای تهران قابل قبول است.
به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، شاخص کیفیت هوا در حال حاضر بر روی عدد 55 قرار گرفته و به دلیل کاهش ذرات معلق کیفیت هوای تهران قابل قبول شده و در مرز پاک شدن قرار دارد.
همچنین شاخص کیفیت هوا طی 24 ساعت گذشته به‌طور میانگین بر روی عدد 91 قرار داشت و کیفیت هوای تهران قابل قبول بود.
تهران از ابتدای سال همزمان با شیوع کرونا 15 روز هوای پاک، 184 روز هوای قابل قبول، 91 روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس جامعه و 15 روز هوای ناسالم برای همه افراد داشته است.
این در حالی است که در مدت مشابه سال قبل، پایتخت 25 روز هوای پاک، 208 روز هوای قابل قبول، ‌67 روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس و 5 روز هوای ناسالم برای همه افراد داشته است.
همچنین بیشترین دما برای روز جاری در تهران 11 درجه و کمترین دما 3 درجه سانتی گراد پیش بینی شده است.
انتهای پیام/