ثبت نخستین وقف سال ۹۸ گیلان در شهرستان لنگرود
لنگرود- رئیس اداره اوقاف لنگرود از ثبت نخستین وقف سال ۹۸ استان گیلان در این شهرستان خبر داد و گفت: یک باب منزل مسکونی به ارزش بیش از ۲ میلیارد ریال وقف شد.

حجت السلام رمضانعلی پاکیزه در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به ثبت نخستین وقف امسال استان گیلان رد شهرستان لنگرود، اظهار کرد: این نخستین وقف گیلان در سال جاری و دومین وقف گیلان همزمان با اجرای طرح آرامش بهاری ۹۸ است.
وی با بیان اینکه «سید نورالدین میر باهوش» یک باب منزل مسکونی خود را در روستای پلت کله لنگرود به مساحت ۱۷۰ متر مربع وقف کرد، افزود: ارزش ریالی این ملک موقوفه ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است.
پاکیزه با اشاره به اینکه این واقف ملک خود را به نیت عمران و آبادانی مسجد شهدای روستای پلت کله وقف کرده است، گفت: شهرستان لنگرود طی چند سال گذشته با توجه به تبلیغات مؤثر در ایام تبلیغی همانند عید نوروز و اجرای طرح آرامش بهاری و دیگر برنامههای ویژه سازمان اوقاف مانند بصیرت عاشورایی در محرم و سوگواره یاس نبوی در ایام فاطمه توانسته عملکرد قابل توجهی در ثبت وقفهای جدید داشته باشد.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه لنگرود ادامه داد: در سال گذشته ۱۰ وقف جدید با ارزش ریالی ۵ میلیارد ریال در شهرستان لنگرود به ثبت رسید.
وی با بیان اینکه راهکار جدید سازمان اوقاف برای مشارکت همگانی در سنت حسنه وقف، اجرای طرح وقف مشارکتی است، گفت: شهرستان لنگرود یکی از پیشگامان وقف مشارکتی در گیلان است به گونهای که در سال ۹۶، ۱۱۰ نیکوکار لنگرودی یک وقف مشارکتی با نیت انجام فعالیتهای قرآنی در این شهرستان به ثبت رساندند.
شهرستان لنگرود ۱۰۰ موقوفه و ۱۵۷۲ رقبه دارد.