خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز تزریق دوز دوم واکسن ایرانی کرونا

مشرق | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 29 دی 1399 - 15:30
مسئول تیم نظارت بر آزمایشات انسانی واکسن کرونا با بیان اینکه تزریق دوز دوم گروه دوم از امروز آغاز می‌شود، گفت: همچنین تست انسانی گروه چهارم (۷ نفر) تا پایان هفته ادامه دارد.
تزريق،كرونا،ميكروگرم،دوز

به گزارش مشرق، دکتر حامد حسینی مدیر مرکز کارآزمایی بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: بنا داریم بر اساس برنامه‌ریزی‌هایی که شده از امروز تا پایان هفته تزریق گروه ۷ نفره داوطلبان واکسن ایرانی کرونا را به اتمام برسانیم.
وی با تاکید بر اینکه نهم دی ماه اولین تزریق به ۳ نفر از داوطلبان انجام شد و تزریق دوم آنها نیز به سرانجام رسید، گفت: دوز دوم گروه دوم که ۴ نفر هستند نیز از امروز آغاز می‌شود و تا فردا به پایان می‌رسد.
مسئول تیم نظارت بر آزمایشات انسانی واکسن کرونا ادامه داد: از این مرحله به بعد ۵ میکروگرم هم به این تست انسانی که شامل پلاسیبو و دوز ۳ میکروگرم بوده اضافه خواهد شد.