خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کرونا 31 اردبیلی را در بیمارستان بستری کرد

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 29 دی 1399 - 14:14
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: در ۲۴ ساعت گذشته 31 بیمار جدید مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری و ۲ بیمار جان خود را از دست داده است.
اردبيل،نفر،استان،بيمار

ایسنا/اردبیل رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: در ۲۴ ساعت گذشته 31 بیمار جدید مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان اردبیل بستری و ۲ بیمار جان خود را از دست داده است.
شهرام حبیب‌زاده 29 دی در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب اظهار کرد: از 31 بیمار بستری شده جدید، 22 نفر از اردبیل، 2 نفر از پارس‌آباد، ۲ نفر از مشگین‌شهر، یک نفر از گرمی و 4 نفر از خلخال هستند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان اردبیل ادامه داد: همچنین 25 بیمار کرونایی نیز با بهبودی نسبی از بیمارستان‌های استان اردبیل مرخص شدند.
حبیب‌زاده خاطرنشان کرد: در حال حاضر شمار کل بیماران بستری در استان اردبیل 205 نفر است که از این تعداد 60 نفر در بخش مراقبت‌های ویژه آی سی یو قرار دارند.
به گفته وی هم‌اکنون وضعیت شهرستان‌های اردبیل، نیر، نمین، کوثر، مشگین‌شهر، گرمی، بیله‌سوار و اصلاندوز آبی بوده و شهرستان‌های سرعین، خلخال و پارس‌آباد نیز در وضعیت آبی هستند.
انتهای پیام