خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تکلیف شورا به شهرداری شیراز/ آرامستان مفاخر ساخته شود

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 29 دی 1399 - 13:13
شیراز- براساس مصوبه جلسه صد و شصت و هفتم شورای شهر شیراز، شهرداری مکلف به ایجاد ارامستان مشاهیر و مفاخر شیراز است.
شيراز،شورا،جلسه،بررسي،شوراي،شهر،عنوان،شوراييان

به گزارش خبرنگار مهر، شورای شهر شیراز ظهر دوشنبه در یک صد و شصت و هفتمین جلسه خو شهرداری شیراز را مکلف کرد که با هماهنگی دستگاه‌های مربوط درباره تغییر کاربری و استفاده از زمین پارک حاشیه‌ای واقع در سه‌راه دارالرحمه به‌منظور اختصاص قطعه آرامستان مشاهیر و فرهنگ‌وران شیراز اقدام کند.
اعضای این شورا در نخستین دستورکار صد و شصت و هفتمین جلسه علنی این شورا، که در روز دوشنبه ۲۹ دی‌ماه برگزار شد، طرح یک‌فوریتی دفن رایگان درگذشتگان، اعم از فوت عادی و کرونایی را در آرامستان بهشت احمدی تا تاریخ سی‌ویکم فروردین‌ماه ۱۴۰۱ بررسی کردند؛ در این زمینه مقرر شد موضوع به‌منظور بررسی بیشتر به کمیسیون‌های سلامت، محیط‌زیست و خدمات شهری به عنوان کمیسیون اصلی رسیدگی‌کننده و برنامه و بودجه، امور حقوقی و املاک به عنوان کمیسیون فرعی رسیدگی‌کننده بازگردانده شود و نتایج ظرف مدت دو هفته برای تصمیم‌گیری نهایی به شورا ارائه شود.
دستور کار بعدی شورای شهر شیراز، به ایراد دیگر فرمانداری درباره احداث آرامستان مشاهیر و فرهنگ وران شیراز اختصاص یافت و در نهایت شوراییان با یک ماده‌واحده این مصوبه را اصلاح‌کردند.
در ادامه جلسه صحن علنی شورای اسلامی شهر شیراز، ایراد فرمانداری به مصوبه‌ای با عنوان عوارض ارزش‌افزوده ناشی از تغییر کاربری املاک مورد بررسی قرار گرفت؛ شوراییان شیراز با اشاره به اینکه ایرادهای یادشده خارج از حدود صلاحیت و اختیارات هیأت تطبیق است، مصوبه را برای اجرا به شهرداری شیراز ابلاغ کردند.