خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 18 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معرفی مقالات برگزیده هفتمین همایش مدیریت ریسک و بیمه

مهر | بازار | دوشنبه، 29 دی 1399 - 11:00
مقالات برتر شرکت‌کنندگان در هفتمین همایش مدیریت ریسک و بیمه با رویکرد منابع‌انسانی از سوی داوران علمی این همایش انتخاب و معرفی شد.
مديريت،بيمه،بررسي،مقالات،ريسك،كاركنان،ارسالي،مقاله،همايش،محمد

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، بنابر اعلام دبیر هفتمین همایش مدیریت ریسک و بیمه، استادان، پژوهشگران و دانشجویان صنعت بیمه، مقالات خود را به دبیرخانه همایش فرستادند.
داوران خبره و نامی این صنعت نیز مقالات ارسالی را بررسی و ارزیابی کردند و در نهایت ۹ مقاله برتر انتخاب شد.
زینب حمیدی‌فر افزود: از میان مقالات ارسالی، سه مقاله «بررسی تأثیر ریسک‌های ناشی از دورکاری در استراتژی منابع انسانی یک شرکت بیمه» (محمد سجاد میرزاخانی و مجتبی رحمانی)، «بررسی ضرورت یکپارچگی مدیریت ریسک و مدیریت منابع‌انسانی در سازمان‌ها» (زهره ملامحمدی، محمود اسعد سامانی و مرجان کریمی) و «شناسایی و رتبه‌بندی شاخص‌های مؤثر بر ارزیابی عملکرد کارکنان شرکت‌های بیمه» (محسن فتحی آقابابا و الهه پرنلو) به‌ترتیب حائز رتبه اول تا سوم شدند.
مدیر آموزش‌وپژوهش بیمه‌کوثر در ادامه گفت: از میان مقالات ارسالی به دبیرخانه همایش، ۶ مقاله نیز در بخش پوستری انتخاب شد.
وی خاطرنشان‌کرد: مقالات «مرور سیستماتیک رابطه بین فرهنگ جامعه و عملکرد مدیریت منابع‌انسانی شرکت بیمه‌ای در بهبود ضریب نفوذ بیمه‌های زندگی» (محمد اسماعیلی و بهزاد سالمی)، «چالش‌ها و استراتژی‌های مدیریت منابع‌انسانی در بحران COVID-۱۹» (محمدرضا عزیزی، رشا اطلسی و رؤیا نعیمی)، «بررسی آسیب‌شناسی مدیریت ریسک منابع‌انسانی در صنعت بیمه- مطالعه موردی کارکنان شرکت بیمه کوثر استان البرز» (محمد ابراهیم پورملکی و حجت‌ا… لباف)، «بررسی رابطه فرهنگ سازمانی با کارکرد برنامه‌ریزی منابع‌انسانی» (الناز اسدیان و رضا اسدیان)، «شناسایی و بررسی ریسک‌های مدیریت منابع‌انسانی با استفاده از تکنیک تاپسیس فازی» (بهادر یاری پور) و «مدیریت ریسک سرمایه‌گذاری در آموزش کارکنان با استفاده از ابزار اهدای سهام به کارکنان» (سیدپیام میدانی و سیده‌مژده میدانی) نیز در بخش پوستری پذیرفته شد.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.