خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فروش سری Redmi Note به بیش از ۱۴۰ میلیون دستگاه رسید

باشگاه خبرنگاران | یادداشت | یکشنبه، 28 دی 1399 - 01:01
شیائومی امروز اعلام کرد که بیش از ۱۴۰ میلیون دستگاه از تلفن‌ های هوشمند سری Redmi Note خود را در سطح جهانی فروخته است.
نوت،ردمي،هوشمند،فروش،شركت،سري،معرفي

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، برند معروف شیائومی یکی از بزرگ‌ترین سازندگان گوشی‌های تلفن همراه با استفاده از جدیدترین تکنولوژی‌های جهان از سال ۲۰۱۰ در چین فعالیتش را آغاز کرد.
این برند یکی از شرکت‌های پیشگام چینی در تولید گوشی‌های هوشمند، برنامه‌های تلفن همراه و لوازم مصرفی الکترونیک به حساب می‌آید که در کمتر از ده سال به شهرتی جهانی دست یافته است.
سری گوشی‌های Redmi Note یک نام تجاری برای گوشی‌های هوشمند تولید شده توسط شرکت شیائومی است، که برای اولین بار در ماه ژوئیه ۲۰۱۳ معرفی شدند.
شرکت شیائومی هر سال نسل جدیدی از گوشی‌های هوشمند سری Redmi Note خود را معرفی می‌کند.
این شرکت برای سال ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ نیز چنین برنامه‌ای تدارک دید.
در این بین شاهد معرفی گوشی‌های هوشمند ردمی نوت ۸ و ردمی نوت ۹ بودیم که هر یک ویژگی‌های خاص خود را داشته و نکته جالب این جا اسست که ردمی نوت ۸ قیمتی بیش از ردمی نوت ۹ دارد.
بیشتر بخوانید
آمار فروش گوشی‌های سری Redmi Note
در اکتبر گذشته، این شرکت به ۱۰۰ میلیون فروش Redmi Note در سطح جهانی رسید و در مارس سال جاری فروش ۱۱۰ میلیون عدد گوشی را جشن گرفتند.
سری ردمی نوت ۸، که شامل نوت ۸، نوت ۸ تی و نوت ۸ پرو می‌شود، در ماه مه سال ۲۰۲۰ به ۳۰ میلیون فروش رسیده بود و هر دو مدل آن بین ۱۰ گوشی هوشمند برتر فروخته شده در سطح جهانی در Q4 2019 قرار گرفتند.
ردمی نوت ۹ در مارس امسال معرفی شد، اما هنوز هیچ رقمی از میزان فروش این شرکت اعلام نشده‌ است.
در این بین انتظار می‌رود که دو عضو دیگر Redmi، Redmi Note 9 5G و Redmi Note 9 Pro 5G، در تاریخ ۲۴ نوامبر به بازار عرضه شوند.
انتهای پیام/