سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افتتاح ۴ پروژه راهداری ملایر در دهه فجر

ایسنا | استان‌ها | شنبه، 27 دی 1399 - 11:42
رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده ای شهرستان ملایر از آماده بهره برداری چهار پروژه راهداری در دهه فجر خبر داد و گفت: مجموع تعداد اشتغال ایجاد شده برای این پروژه ها ۱۱۰ نفر است.
لاستيك،پروژه،ملاير،آسفالت،حلقه،سايز،محور،اجراي،راهداري

ایسنا/همدان رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده ای شهرستان ملایر از آماده بهره برداری چهار پروژه راهداری در دهه فجر خبر داد و گفت: مجموع تعداد اشتغال ایجاد شده برای این پروژه ها ۱۱۰ نفر است.
سیداسماعیل صفوی‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: پروژه ایمن سازی نقطه پرتصادف پیچ سردخانه با اعتبار هزینه شده ۶۰۰ میلیون تومان، در محور ملایر- بروجرد شامل اجرای روکش آسفالت، اجرای شیار لرزاننده و تکمیل تابلو و علائم آماده افتتاح است.
وی با بیان اینکه پروژه ایمن سازی نقطه پرتصادف پیچ مهرآباد با اعتبار ۴۵۰ میلیون تومان در محور ملایر- همدان آماده بهره برداری است، اظهار کرد: این پروژه شامل اجرای روکش آسفالت، اجرای شیار لرزاننده، نصب گاردریل در نقاط پرتگاهی و تکمیل علائم است.
صفوی زاده با بیان اینکه برای تکمیل پروژه مهم روکش آسفالت محور ملایر- اراک ۹ میلیارد تومان هزینه شده است، گفت: این پروژه شامل اجرای روکش آسفالت به طول ۱۱ هزار متر و عرض ۱۲ متر است که در دهه فجر با حضور مسئولان به بهره برداری می رسد.
این مقام مسئول از افتتاح پروژه بیس و آسفالت لاین کندرو حاجی آباد در محور ملایر- همدان با اعتبار ۷۰۰ میلیون تومان در دهه فجر خبر داد و یادآور شد: این پروژه شامل اجرای بیس و آسفالت لاین کندرو حاجی آباد به طول ۵۴۳ متر و عرض ۱۲ متر است.
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای شهرستان ملایر در مورد اقدامات انجام شده این اداره در بحث توزیع لاستیک دولتی نیز بیان کرد: از ابتدای شروع طرح توزیع لاستیک توسط اداره راهداری تاکنون تعداد ۲۰۰۶ حلقه لاستیک دولتی بین رانندگان توزیع شده است.
وی مطرح کرد: در این طرح، لاستیک سایز اتوبوس تعداد ۳۱۲ حلقه، لاستیک سایز ۳۸۵ تعداد ۲۹۸ حلقه، لاستیک سایز مینی بوس تعداد ۱۶۸ حلقه، لاستیک سایز ۲۴*۱۲ تعداد ۳۸۸ حلقه، لاستیک سایز ۳۱۵ تعداد ۵۲۸ حلقه و لاستیک سایز خاوری تعداد ۳۱۲ حلقه در بین رانندگان متقاضی توزیع شد.
صفوی زاده در پایان به انجام عملیات خط کشی در محور ملایر- بروجرد لاین برگشت از سه راهی آورزمان به طرف پل حرم آباد، خط کشی آسفالت محورشوشاب- آورزمان و رنگ آمیزی و پاک کردن تابلوی محور ملایر- سامن اشاره کرد و گفت: بازدید از محورهای مواصلاتی شهرستان به طور مستمر در دستور کار ما قرار دارد و انجام می شود.
انتهای پیام