خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ممنوعیت تردد شبانه در ۵ شهرستان کرمانشاه اجرا می‌شود

مهر | استان‌ها | شنبه، 27 دی 1399 - 09:53
کرمانشاه- رئیس اداره آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور استان کرمانشاه گفت: ممنوعیت تردد شبانه در پنج شهرستان، کرمانشاه اجرا می‌شود.
تردد،زرد،پلاك،شبانه،استان،ممنوعيت،كرمانشاه،آبي،راهور

کیومرث غلامی صبح امروز در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اعمال محدودیت‌های تردد شبانه در شهرستان‌های زرد اظهار کرد: ممنوعیت تردد شبانه در شهرهای زرد از ساعت ۲۱ الی ۴ بامداد اجرا می‌شود.
وی افزود: با توجه به زرد بودن برخی از شهرستان‌های استان از جمله سرپل ذهاب، گیلانغرب، پاوه، جوانرود و سنقر و کلیایی ممنوعیت تردد شبانه به صورت کامل اعمال می‌شود، لذا شهروندان از تردد در این بازه زمانی به شدت پرهیز کنند.
رئیس اداره آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور استان کرمانشاه با اشاره به مخدوش کردن پلاک خودرو توسط برخی رانندگان برای فرار از جریمه ممنوعیت تردد شبانه گفت: مخدوش کردن پلاک ماشین، تغییر ارقام یا گل مالی علاوه بر تخلف رانندگی جرم محسوب شده که به شدت با مجرمان برخورد خواهد شد.
غلامی افزود: پس از شناسایی این مجرمان، خودرو حداقل ۱۴ روز توقیف شده و به منظور تشکیل پرونده در دستگاه قضائی فرد مذکور معرفی می‌شود، با توجه به ماده ۷۲۰ قانون مجازات اسلامی ۶ ماه تا یک سال حبس در انتظار این افراد است.
رئیس اداره آموزش و فرهنگ ترافیک پلیس راهور استان کرمانشاه با بیان اینکه ترخیص خودروی توقیف شده در صورت پرداخت کامل جرایم خودروی فرد و شماره پلاک خودرویی که با دستکاری فرد متخلف به اشتباه جریمه شده امکان پذیر است، خاطرنشان کرد: تردد برون شهری بین ۱۴ شهرستان استان کرمانشاه با در نظر گرفتن شماره پلاک بومی هیچ مانعی ندارد.
وی ادامه داد: تردد بین شهری از شهرستان‌های زرد به زرد، آبی به آبی، زرد به آبی و بلعکس مشکلی نداشته و رانندگان در صورت تردد به مقصد و یا مبدا شهرستان‌های نارنجی و قرمز با مانع روبرو خواهند شد.