خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تاکسی هوایی جنرال موتورز رونمایی شد

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | شنبه، 27 دی 1399 - 09:23
شرکت خودروسازی جنرال موتورز از یک کادیلاک پرنده و خودران رونمایی کرد.
كاديلاك،پرنده،موتور،هوايي،GM،بارا،موتورز،جنرال،شاتل،ويدئو

به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از دیترویت، شرکت خودروسازی جنرال موتورز یک کادیلاک پرنده و خودران را که به صورت عمودی بلند می‌شود و فرود می‌آید و می‌تواند مسافر را در آسمان و بالای خیابان‌ها حمل کند؛ ارائه کرد.
این هواپیمای بدون سرنشین عمودپرواز که کاملاً خودمختار و برقی است، قادر خواهد بود با سرعت حداکثر ۵۵ مایل در ساعت حرکت کند.
این خودروی پرنده دارای یک موتور ۹۰ کیلوواتی، باتری GM Ultium و بدنه فوق سبک با چهار جفت روتور است.
کادیلاک پرنده در قالب یک ویدئو به عنوان بخشی از سخنرانی اصلی ماری بارا، مدیر اجرایی این شرکت همراه با یک شاتل برقی کادیلاک خانوادگی ارائه شد.
بارا سال گذشته نشان داد که این خودروساز در حال بررسی روش‌های جایگزین حمل و نقل مانند تاکسی‌های هوایی است.
مفاهیم موجود در ویدئوی CES توسط رئیس طراحی GM مایک سیمکو معرفی شد، وی VTOL را "کادیلاک متحرک هوایی و شهری" توصیف کرد.
شاتل خودران کادیلاک، که در ویدئو توصیف شده است «به زودی وارد می‌شود»، دارای یک شبه جعبه‌ای است که Cruise Origin را به یاد می‌آورد، همچنین توسط تیم سیمکو طراحی شده است.
این درب کشویی جلو و عقب و یک سقف شیشه‌ای پانوراما دارد.
این کابین دارای صندلی‌هایی همچون اتاق نشیمن، به علاوه سنسور‌های بیومتریک، کنترل صدا و تشخیص حرکت دست است.
البته در حال حاضر جنرال موتورز از افشای جزئیات بیشتر خودداری می‌کند و قصد ندارد وادر جزئیات شود.
سایر خودروسازان، از جمله تویوتا موتور، هیوندای موتور و خودرو جیلی، در گذشته به عنوان بخشی از برنامه ریزی‌های آینده خود، هواپیما‌های هوایی مفهومی را نشان داده اند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/